Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου 2022, 20:15

Στο «Al Bayt Stadium» της πόλης Αλ Κορ θα στραφούν στις 21:00 (ΑΝΤ1) τα βλέμματα των φίλων του «βασιλιά των σπορ», καθώς εκεί θα διεξαχθεί ο τελευταίος χρονικά προημιτελικός του Μουντιάλ του Κατάρ, στον οποίο θα αναμετρηθούν δύο μεγαθήρια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Πιο συγκεκριμένα η Αγγλία και η Παγκόσμια πρωταθλήτρια του 2018, Γαλλία θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους, προκειμένου να σφραγίσουν το τελευταίο εισιτήριο, που οδηγεί στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Όποια ομάδα καταφέρει να προκριθεί θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το θαυματουργό Μαρόκο, το οποίο νωρίτερα, χάρη σε γκολ του Ελ Νεσιρί, πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Πορτογαλίας, γράφοντας ιστορία, καθώς έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα που προκρίνεται στους «4» της διοργάνωσης.

Σε 31 αναμετρήσεις των δύο ομάδων στο παρελθόν, η Αγγλία μετράει 17 νίκες, έναντι 9 της Γαλλίας, ενώ 5 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των «τρικολόρ», Ντιντιέ Ντεσάμπ επέλεξε την ίδια ενδεκάδα με αυτήν του παιχνιδιού της φάσης των «16», ενώ και ο «τιμονιέρης» των «τριών λιονταριών», Σαουθγκέιτ θα παρατάξει την ομάδα του με τους ίδιους ποδοσφαιριστές που είχε επιλέξει και στην αναμέτρηση με τη Σενεγάλη.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Αγγλία: Πίκφορντ – Γουόκερ, Στόουνς, Μαγκουάιρ, Σο – Χέντερσον, Ράις, Μπέλιγχαμ – Σάκα, Φόντεν, Κέιν

Γαλλία: Γιορίς – Τεό Ερναντέζ, Ουπαμεκανό, Βαράν, Kουντέ – Ραμπιό, Τσουαμενί, Γκριζμάν – Εμπαπέ, Ζιρού, Ντεμπελέ.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία Gaia: Μήνυμα του 112 στην Αμφιλοχία
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: «Θέλω δικαιοσύνη και να γίνει καλά» – Η σύζυγος του 16χρονου Ρομά στο MEGA