Δεν μπορεί να συνέλθει η τοπική κοινωνία από τον ξαφνικό θάνατο του 47χρονου Γιάννη Κουβάτα σε τροχαίο κοντά στη Λάρισα και συγκεκριμένα στο δρόμο Λάρισας-Βόλου, κοντά στο χωριό Μελία, το πρωί της Κυριακής λίγο πριν από τις 9 η ώρα.

Ο 47χρονος Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Ρήγα Φεραίου και επιχειρηματίας μαναβικής οδηγούσε το φορτηγό όχημά του, στο οποίο επέβαινε κι ο 16χρονος γιος του κατευθυνόμενος προς τη Λαχαναγορά, προκειμένου να προμηθευτεί φρούτα και λαχανικά για το μανάβικο που διατηρούσε στην Λεωφόρο Ειρήνης στη Ν. Ιωνία, ακριβώς κάτω από την εκκλησία της Ευαγγελίστριας.

Τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι, το μπροστινό αριστερό λάστιχο του οχήματος που οδηγούσε έσκασε κι ο άτυχος άνδρας έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα αυτό να βρεθεί εκτός δρόμου και ν’ ανατραπεί.

Παρά το γεγονός ότι ο γιος του δεν τραυματίστηκε, ο ίδιος τραυματίστηκε σοβαρά και ξεψύχησε λίγη ώρα αργότερα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο.

Ο Γιάννης Κουβάτας ήταν παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Δύο αγοριών 18 και 16 ετών και ενός κοριτσιού 6 ετών.

Με απόφαση του Δημάρχου Ρήγα Φεραίου Δημήτρη Νασίκα, ακυρώνονται όλες οι προγραμματισμένες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου σε ένδειξη πένθους για το θάνατο του Γιάννη Κουβάτα.

Η κηδεία του θα γίνει την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι από τον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Βελεστίνου.

Επιθυμία της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων να δοθούν χρήματα στο Γηροκομείο Καναλίων.

Προηγούμενο άρθροΕπαγγελματική νίκη για τον Παναθηναϊκό πριν τη «διαβολοβδομάδα», 71-57 την ΑΕΚ
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση του 16χρονου Ρομά