Η Νίκη Βόλου έσπασε το αήττητο του ΠΑΟΚ Β’ καθώς επικράτησε με 2-0 στο Δημοτικό Στάδιο Νεάπολης Βόλου, το απόγευμα της Πέμπτης, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του Βορείου Ομίλου της Super League 2, και ανέβηκε στους 13 βαθμούς στο βαθμολογικό πίνακα, πλησιάζοντας σε απόσταση μιας νίκης από την κορυφή.

Η Νίκη άνοιξε το σκορ στο 22′ όταν ο Τσουκαλάς βρήκε με σέντρα τον Σιαφά μέσα στην περιοχή του ΠΑΟΚ Β’ κι ο επιθετικός της Νίκης με κεφαλιά νίκησε τον Ταλιχμανίδη γράφοντας το 1-0.

Στο 40′ ο Μιλούνοβιτς με σουτ έγραψε το τελικό 2-0, καθώς στο δεύτερο ημίχρονο η Νίκη έκανε διαχείριση του χρόνου και του σκορ.

Οι συνθέσεις:

Νίκη Βόλου (Ελευθερόπουλος): Μπάγιτς, Τοπαλίδης, Δημητρίου, Γρομητσάρης, Δεληζήσης, Τσουκαλάς (73′ Παναγιωτίδης), Γαβριηλίδης, Κυριακίδης (62′ Μέτσε, 89′ Ανδρέου), Σιαφά (62′ Ροχάνο), Κάσσος, Μιλούνοβιτς (73′ Μορέιρα).

ΠΑΟΚ Β (Γκαρσία): Ταλιχμανίδης, Γιαξής (46′ Γρόσδης), Τασιούρας, Μιχαηλίδης, Κώττας, Μελετίδης, Κουτεντάκης (46′ Σμυρλής), Δαρέλας (46′ Σελιμά’ι’), Σπυράκος (69′ Πανίδης), Χατζηστραβός, Τζίμας (69′ Σπυρίδης).

Προηγούμενο άρθροΥποκλοπές: Νέα έγγραφα στο φως από τον ΣΥΡΙΖΑ για άδειες εξαγωγής του Predator – ΕΔΕ στο ΥΠΕΞ
Επόμενο άρθροΜεγάλη επιτυχία για το Γκαλά της Ένωσης