Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022, 21:23

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει κάτοικος Πειραιά ο Μπράντον Αγκιλέρα ως δανεικός από τη Νότιγχαμ στον Ολυμπιακό, άφησε ο μάνατζερ του 19χρονου μεσοεπιθετικού από την Κόστα Ρίκα.

Ο ταλαντούχος άσος, μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με υποσχετική στην ομάδα της πατρίδας του, την Γκουανακαστέκα ωστόσο ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε.

Έτσι ο σύλλογος της Πρέμιερ Λιγκ ψάχνει ομάδα για να παραχωρήσει τον παίκτη και πάλι ως δανεικό.

Ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή, Κουρτ Μόρσινκ, μιλώντας στο La Teja ξεκαθάρισε ότι η νέα χρονιά θα βρει τον πελάτη του μακριά από την Κόστα Ρίκα

«Θα το απέκλεια να συνεχίσει στο πρωτάθλημα της Κόστα Ρίκα. Στην πραγματικότητα στο 99,9% υπάρχει πάντα μια μικρή πιθανότητα, αλλά την αποκλείω αυτή τη στιγμή. Χρειάζεται ένα παραπάνω βήμα για να συνεχίσεις να εξελίσσεσαι ως άνθρωπος και ως ποδοσφαιριστής και προφανώς η Κόστα Ρίκα δεν σου το δίνει αυτό».

Αναφερόμενος στον Ολυμπιακό είπε: «Η Νότιγχαμ έχει καλή σχέση με τον Ολυμπιακό όποτε για να δούμε τι θα γίνει. Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έχουμε χρόνο να βρούμε την καλύτερη προοπτική για εκείνον».

 

 


Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2022, 21:30

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚοντά στις γυναίκες και στους άνδρες των Σωμάτων Ασφαλείας βρέθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος
Επόμενο άρθροΕύα Καϊλή: Μοναχικά Χριστούγεννα στις φυλακές – Κανένα επισκεπτήριο