Δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης των ψηφιακών δεξιοτήτων θα γίνει και στον Βόλο, παρέχοντας γνώση σε όσους θέλουν να ενημερωθούν και να προστατευτούν από τις νέες απειλές του διαδικτύου.

Η εταιρεία που θα υλοποιήσει το πρόγραμμα, είναι η Cisco και στο πλαίσιο αυτό, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ξεκίνησε στρατηγική συνεργασία με τους Δήμους: Ηρακλείου, Ιωαννιτών, Βόλου, Τρικκαίων, Πρέβεζας, Περιστερίου και Φυλής.

Όπως τονίζεται, «μέσω του Προγράμματος ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων Cisco Networking Academy NetAcad, υλοποιείται ένα καινοτόμο εκπαιδευτικό Πρόγραμμα το οποίο θα παρέχεται δωρεάν στους εργαζόμενους στους προαναφερόμενους δήμους αλλά και στο σύνολο των δημοτών, όσων εργάζονται στο Δημόσιο και Ιδιωτικό τομέα, φοιτητών καθώς και ανέργων.

Με τη συνεργασία της Space Hellas και ένα από τα κέντρα υποστήριξης του δικτύου των Ακαδημιών της, το Επιστημονικό Κολλέγιο Ελλάδος, Scientific College of Greece, χρηματοδοτείται εξολοκλήρου ένα από τα πιο σημαντικά προγράμματα επαγγελματικής κατάρτισης της αγοράς, το μάθημα της κυβερνοασφάλειας: CyberOps Associate Course.

Προηγούμενο άρθροΜαγνησία: Που μπορείτε να κάνετε ραπιντ τεστ σήμερα Τετάρτη
Επόμενο άρθροΟ Μουτζούρης θα «σφυρίξει» και τα Φώτα – Ποιες οι τιμές και τα δρομολόγια