Μετά την ανεξαρτητοποίησή του από την ομάδα του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστού, με σαφείς αιχμές κατά του ιδίου και συνεργατών του, Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Κώστας Χαλέβας μίλησε το πρωί της Τετάρτης στην εκπομπή του ΡΑΔΙΟ ΒΕΡΑ ”ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ” με τον Μάκη Θεοδώρου κι επέμεινε ότι, η Μαγνησία είναι σταθερά παραγκωνισμένη από τη σημερινή Περιφερειακή Αρχή κι ότι, παρά τις πολύχρονες προσπάθειές του, δεν εισακούστηκε από τον Περιφερειάρχη.

Σε ανάρτησή του στο facebook, o κ. Χαλέβας έγραψε:

Η πολιτική σκηνή έχει μετατραπεί σε αρένα.Σε ένα αληθινό ρινγκ, χωρίς αρχές και κανόνες, χωρίς ηθική.Ο στόχος είναι ένας, να υπερισχύσει ο πιο διαπλεκόμενος κι όχι ο τιμιότερος κι ο ικανότερος.
Η πολιτική έχει γίνει ένα επικίνδυνο σπορ,που αφορά τους γενναίους.Με εμφανή αποτελέσματα,όπως φαίνεται από το έλλειμμα στιβαρής ηγεσίας σε μεγάλες και ώριμες δυτικές δημοκρατίες. Και στην Ελλάδα το καμίνι της πολιτικής είναι πιο αφόρητο από ποτέ,αλλά ευτυχώς λίγοι άνθρωποι σε θέσεις ευθύνης, αντέχουν ακόμη.
Λίγοι άνθρωποι που σέβονται την ψήφο του λαού , από όποια θέση κι αν τους πρόσταξε και το απέδειξαν.Ανθρώπους που την επόμενη μέρα θα εργαστούν για το σήμερα ,για την καθημερινότητα του πολίτη και θα υλοποιήσουν τα έργα και το πρόγραμμα ανάπτυξης για το αύριο αυτού του τόπου.
Ευχαριστώ όλες και ΟΛΟΥΣ τους υποστηρικτές μου και είμαι σίγουρος ότι όλα αυτά τα χρόνια ανταποκρίθηκα της εμπιστοσύνης τους ,εργαζόμενος με ηθικές αξίες προσφέροντας κοινωνικό έργο και της υπηρεσίες μου στους πελάτες μου μακριά πάντα από εργολαβίες και συμφέροντα και φυσικά πάντα δίχως αντιμισθίες”.
Προηγούμενο άρθροΠλεύρης για φάρμακα: Γενόσημα και εισαγωγές εξασφαλίζουν την επάρκεια – Τι είπε για τις αυξήσεις τιμών
Επόμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ για Νότη Μαυρουδή: Όλη η Ελλάδα θρηνεί την απώλειά του