Σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, που προκλήθηκαν λόγω πτώσης από ύψος, οφείλεται ο θάνατος του μουσικοσυνθέτη και κιθαριστή Νότη Μαυρουδή, σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση.
Αστυνομικοί του Α.Τ. Βορείου Πηλίου, που διενεργεί προανάκριση, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι, ο 77χρονος έπεσε, ενώ βρισκόταν στα κάγκελα του μπαλκονιού του σπιτιού του και υπέστη κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που επέφεραν τον θάνατό του.
Ο άτυχος,  μουσικοσυνθέτης, βρισκόταν τις τελευταίες μέρες για ολιγοήμερες διακοπές στο σπίτι του στην Κουκουράβα Πηλίου, και το απόγευμα της περασμένης Τρίτης, βγήκε στο μπαλκόνι του σπιτιού του, έβαλε ένα ξύλο στα κάγκελα, όπου πάτησε για να κάνει μια εργασία, αλλά έχασε την ισορροπία του κι έπεσε στην αυλή, από ύψος περίπου τριών μέτρων και τραυματίστηκε θανάσιμα, καθώς το κεφάλι του χτύπησε σε πέτρα.
Η σύζυγός του που τον περίμενε για να πάνε επίσκεψη σε φιλικό τους ζευγάρι, άκουσε τον ήχο της πτώσης, βγήκε στην αυλή και είδε το Νότη Μαρουδή πεσμένο στο έδαφος.
Κάλεσε ασθενοφόρο που πήγε στο χώρο με γιατρό, αλλά ήταν αργά, καθώς ο μουσικοσυνθέτης ήταν νεκρός. Ο θάνατός του προκάλεσε θλίψη Πανελλαδικά στον καλλιτεχνικό και πολιτικό κόσμο.

Προηγούμενο άρθροΚεραμέως: Μέχρι πέντε οι απουσίες που δεν θα μετράνε λόγω γρίπης
Επόμενο άρθροΠως θα γίνει αύριο ο εορτασμός των Θεοφανείων στο Βόλο