Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις συνθήκες θανάτου άνδρα που βρέθηκε καμένος σε χωράφι με ελιές στην Αρκίτσα

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση με το καμένο πτώμα άνδρα που εντοπίστηκε σε χωράφι με ελιές το πρωί του Σαββάτου (7/1/23) στην Αρκίτσα Φθιώτιδας.

Μέχρι τώρα οι έρευνες παραμένουν στο σκοτάδι και οι συνθήκες θανάτου του άτυχου άνδρα αδιευκρίνιστες με όλα τα ενδεχόμενα να παραμένουν ανοιχτά από αυτό της εγκληματικής ενέργειας μέχρι και αυτό της αυτοκτονίας.

Το πτώμα εντόπισε ο ιδιοκτήτης του κτήματος που επισκέφθηκε την ιδιοκτησία του το πρωί του Σαββάτου στον κόμβο της εθνικής οδού, στο ύψος της Αρκίτσας.

Πώς εντοπίστηκε

Βρέθηκε μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα και άμεσα ειδοποίησε την αστυνομία.

Όπως είπε, είχε σχεδόν ένα μήνα να επισκεφθεί το χωράφι του οπότε είναι δύσκολο να προσδιοριστεί με ακρίβεια πότε και πώς βρέθηκε εκεί το πτώμα.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το lamiareport.gr, το πτώμα έφερε εγκαύματα σε όλο το σώμα (σχεδόν απανθρακωμένο), ενώ από τη μέση και κάτω ήταν διαμελισμένο, πιθανότατα από άγρια ζώα.

Ιατροδικαστική εξέταση

Στο σημείο βρέθηκε ένα καπέλο τύπου τραγιάσκα, που πιθανότατα ανήκει στον νεκρό, ο οποίος φέρεται να φορούσε πέδιλα και όχι κλειστά παπούτσια.

Τον τόπο που βρέθηκε η σωρός εκτός από το εγκληματολογικό και τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λαμίας, βρέθηκε και ιατροδικαστής από την Υπηρεσία της Λαμίας, όπου έκανε αυτοψία στο χώρο, ενώ η σωρός μεταφέρθηκε στη Λαμία, όπου σήμερα Δευτέρα επρόκειτο να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή, προσπαθώντας να δώσουν κάποιες απαντήσεις στα πολλά ερωτήματα που υπάρχουν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΠράσινα Ταξί: Ξεκίνησε η υποβολή των αιτήσεων
Επόμενο άρθροΟλοκληρώθηκαν οι παρεμβάσεις στο γήπεδο Ι. Βάζος του Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας