Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Θα φέρεις περισσότερη δύναμη στη δημόσια ή επαγγελματική σου ζωή μέχρι τις 18/2. Με τον Ήλιο να κινείται στην κορυφή του ηλιακού σου χάρτη σήμερα, οι επόμενες εβδομάδες είναι ισχυρές για να βάλεις τη ζωή σου σε τάξη. Είναι μια εποχή του χρόνου ιδανική να θέσεις λογικούς στόχους.

Το εγώ και η ταυτότητα σου συνδέονται πιο στενά με το επάγγελμα σου, τη φήμη σου, τις επιδόσεις, τα επιτεύγματα και την ικανότητα σου να ανταποκρίνεσαι στις ευθύνες σου. Η σημερινή μέρα είναι λίγο δύσκολη για την επικοινωνία, ωστόσο η διάθεση σου είναι θετική.

Δίδυμοι: Ένας νέος ηλιακός κύκλος ξεκινά σήμερα και φέρνει στο προσκήνιο δραστηριότητες που σε βγάζουν από τη ρουτίνα και σου επιτρέπουν να αισθάνεσαι συνδεδεμένη με τη ζωή και το πνεύμα. Αυτός ο κύκλος ενός μήνα είναι αναζωογονητικός και μπορεί να φέρει ευκαιρίες για να μάθεις νέα πράγματα και να απολαύσεις δραστηριότητες που ανανεώνουν το πνεύμα σου.

Αυτή η διέλευση του Ήλιου στον ηλιακό 9ο οίκο σου μέχρι τις 18/2, υποδεικνύει μια πιο εξωστρεφή φάση. Οι επόμενες εβδομάδες είναι εξαιρετικές για να καλλιεργήσεις το μυαλό σου και το πνεύμα σου. Με απόψεις, ιδέες, μαθήματα και συνδέσεις που έχουν διαφορετικές προοπτικές.

Καρκίνος: Ο Ήλιος ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 8ο οίκο σου σήμερα, αυτόν που έχει να κάνει με τα οικονομικά σου. Ζητήματα υποστήριξης, βαθύτερης δυναμικής σε μια σχέση και εμπιστοσύνης μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτού του κύκλου.

Αυτό που βρίσκεται κάτω από την επιφάνεια των θεμάτων είναι πιο σημαντικό για εσένα από αυτό που βλέπεις ακριβώς μπροστά σου. Κι αυτό είναι ένα διάστημα ιδανικό για έρευνα, ανάλυση και παροχή συμβουλών. Οι σημερινές διελεύσεις είναι δύσκολες για τη μετάδοση του σωστού μηνύματος.

Λέων: Η Σελήνη περνά τη μέρα στον ηλιακό 6ο οίκο σου και η εστίαση σου είναι στη δουλειά, στα καθήκοντα και στις ρουτίνες. Ωστόσο ο Ήλιος κατευθύνεται στον τομέα της συνεργασία σου για μια διαμονή μέχρι τις 18/2. Αυτός ο κύκλος φέρνει την ανάγκη σου για επαφή στο προσκήνιο τις επόμενες εβδομάδες.

Οι σχέσεις βρίσκονται σε έντονη εστίαση και είναι πιθανό να κάνεις σημαντικές ανακαλύψεις για τον εαυτό σου. Η πρόκληση τώρα είναι να βρεθεί μια ισορροπία μεταξύ της ανεξαρτησίας και της σύνδεσης. Οι σημερινές διελεύσεις είναι δύσκολες για την επικοινωνία, αλλά μπορείς να βρεις έξυπνες λύσεις.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Παρασκευή 20 Ιανουαρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΈκρηξη σε πλυντήριο αυτοκίνητων στη Γλυφάδα – Δείτε φωτογραφίες
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία: Επικαιροποιήθηκε το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού – Πού θα έχουμε ισχυρά φαινόμενα