«Δεν κοίταξα ποτέ ευθεία στα μάτια τον Μάνο Χατζηδάκι». Αυτό εκμυστηρεύθηκε η Θέμις Μαρσέλλου, που φιλοξενήθηκε στο «Στούντιο 4» της ΕΡΤ.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της ΕΡΤ, η Θέμις Μαρσέλλου μίλησε, μεταξύ άλλων για τη γνωριμία της, με τον Μάνο Χατζηδάκι.

«Άκουγα, και αυτό ήταν σημαντικό, γιατί συνήθως στις νεαρές ηλικίες δεν ακούνε τα παιδιά, θέλουν να μιλάνε. Εκεί ξεκίνησε ένα ταξίδι γνωριμίας με τον Μάνο Χατζιδάκι, μοναδικό», δήλωσε η Θέμις Μαρσέλλου.

«Είχα μεγάλη λατρεία στον Μάνο Χατζιδάκι. Στην 3η Λυκείου είχα κάνει μία εργασία γι’ αυτόν και έτσι τον είχα γνωρίσει. Στο σχολείο αυτό είχα καθηγητή τον Γιώργο Γεωργουσόπουλο που τον γνώριζε και είχα και τον Νίκο Κυπουργό που συνεργαζόταν μαζί του και ήταν τα μέσα μου αυτά για να γνωριστώ μαζί του», είπε και αποκάλυψε:

«Έτρεμα ολόκληρη! Νομίζω δεν τον κοίταξα ποτέ ευθεία στα μάτια. Άκουγα και αυτό ήταν σημαντικό γιατί συνήθως στις νεαρές ηλικίες δεν ακούνε τα παιδιά, θέλουν να μιλάνε. Εκεί ξεκίνησε ένα ταξίδι γνωριμίας με τον Μάνο Χατζιδάκι, μοναδικό».

 

«Τους σπουδαιότερους ανθρώπους τους γνώρισα χάρη σ’ αυτόν. Είχα την τιμή, τα πρώτα μου τραγούδια να τα βγάλει εκείνος. Θεωρώ ότι είναι μεγάλη ευλογία να συνεργάζεσαι μαζί του. Τότε δεν καταλάβαινα το μέγεθος αυτών των καλλιτεχνών, το κατάλαβα με τα χρόνια», τόνισε η Θέμις Μαρσέλλου για τον κορυφαίο συνθέτη, Μάνο Χατζηδάκι.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤελικός Conference League: Νέα σύσκεψη ασφαλείας – Τι συζητήθηκε για τη μετακίνηση των οπαδών
Επόμενο άρθροΠαναθηναϊκός: «Σενάρια επιστημονικής φαντασίας οι δηλώσεις του Κωνσταντίνου, χρηματοδοτήσαμε εγκατάσταση καμερών στο ΟΑΚΑ»