Την εξέλιξη των εργασιών επέβλεψε χθες ο δήμαρχος και συνεργάτες του  – Εντός των ημερών ξεκινά και η διαμόρφωση του περιβάλλοντος χώρου

«Τέλος Μαΐου το Δημοτικό Θέατρο Βόλου θα είναι έτοιμο, ο κόσμος να χαλάσει», δήλωσε χθες το πρωί, ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος επισκέφθηκε για μία ακόμη φορά το εργοτάξιο για να διαπιστώσει την εξέλιξη των εργασιών. Το κτίριο κόσμημα που αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του και ετοιμάζεται, μετά από 15 χρόνια, να φιλοξενήσει ξανά μεγάλες εκδηλώσεις και παραστάσεις ως το κατεξοχήν «σπίτι του πολιτισμού» στον Βόλο, θα εγκαινιάσει ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος.

Οι εργασίες στο Δημοτικό Θέατρο Βόλου προχωρούν. Η εντυπωσιακή σκηνή ετοιμάζεται, η πλατεία και οι εξώστες παίρνουν μορφή. Ωστόσο, ο κ. Μπέος δεν εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την πρόοδο των εργασιών. «Αν ήταν ιδιωτικό έργο θα είχε τελειώσει, θα είχε παραδοθεί. Θα περίμενα οι εργασίες να είναι στο τελικό στάδιο, αλλά δεν είναι», είπε μετά από συνάντηση που είχε με τον εργολάβο και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Προηγούμενο άρθροΔεύτερος τελικός σε Grand Slam για τον Στέφανο Τσιτσιπά!
Επόμενο άρθροΠρόταση μομφή: Πυρά κατά Μητσοτάκη από ΣΥΡΙΖΑ για «συγκάλυψη»