Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023, 15:21

Σε ποινή φυλάκισης δέκα μηνών καταδικάστηκε ένας άνδρας 48 ετών επειδή παρίστανε τον πατέρα του Κιλιάν Εμπαπέ, Γουίλφριντ.

Στόχος του καταδικασθέντα ήταν να εξασφαλίσει άδεια παραμονής σε ένα ζευγάρι από την Αλγερία.

Ο 48χρονος άνδρας έστειλε επιστολή με την επικεφαλίδα της PSG και πλαστογράφησε την υπόθεση του πατέρα του Γουίλφριντ Εμπαπέ.

 Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Le Parisien», η απάτη του κατηγορούμενου αποκαλύφθηκε από έναν διοικητικό υπάλληλο της νομαρχίας Yvelinex, που δεν αναγνώρισε τη φωνή του Γουίλφριντ Εμπαπέ με τον οποίο είχε έρθει σε επαφή κατά το παρελθόν.

Τα πολλά ορθογραφικά λάθη στην επιστολή που έστειλε ο 48χρονος δημιούργησαν υποψίες στον υπάλληλο που ειδοποίησε την αστυνομία. Όπως αποκάλυψε η σχετική έρευνα, ο κατηγορούμενος είχε κάνει την ίδια απάτη σε άλλες δύο νομαρχίες της Γαλλίας.

Ο 48χρονος άνδρας ζήτησε συγγνώμη για τις πράξεις του. Ωστόσο, πιστεύεται ότι ο κατηγορούμενος είχε προβεί και σε άλλες παράνομες πράξεις αφού εντοπίστηκαν 4.370 ευρώ σε μετρητά στο σπίτι του και 24.230 ευρώ σε τραπεζικούς λογαριασμούς με μη ανιχνεύσιμες πληρωμές.

Ο άνδρας καταδικάστηκε σε φυλάκιση δέκα μηνών με ηλεκτρονικό βραχιολάκι και πρόστιμο 2.000 ευρώ.


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 10 Φεβρουαρίου 2023, 15:24

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣοβαρή αποκάλυψη για τη δράση ”νταή” στην Κιβωτό του Κόσμου στο Βόλο με σκοπό να εκφοβίσει παιδί-μάρτυρα για τα όσα απαράδεκτα βίωσε στη δομή
Επόμενο άρθροΜετρό: Ξεκινά από την Κατεχάκη ο πρώτος μετροπόντικας της Γραμμής 4 [Εικόνες και βίντεο]