Λίγες ημέρες πριν από την απολογία του Πατέρα Αντωνίου στην Εισαγγελία Ανηλίκων, το καθεστώς τρομοκρατίας που φέρεται να δρούσε στην ”Κιβωτό του Κόσμου”, προσπαθεί να εκφοβίσει βασικούς μάρτυρες-παιδιά, που γνώρισαν το σκληρό πρόσωπο μιας κατά τα άλλα………καθωσπρέπει δομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του NEWS 24/7 έγινε γνωστό ότι, πριν από λίγες ημέρες γνωστός πρώην ”νταής” της Κιβωτού, ήρθε στο Βόλο κι επιχείρησε να εκφοβίσει παιδί-τρόφιμο της δομής, που είναι βασικός μάρτυρας κατηγορίας, ώστε ν’ αλλάξει την κατάθεσή του για όσα τραγικά κι απαράδεκτα συνέβαιναν σ’ αυτό το χώρο, που τόοοοοοοοσο πολύ είχε βοηθηθεί από τον κόσμο.

Το γεγονός αντιλήφθηκαν υπάλληλοι της Κιβωτού στην Αθήνα κι ενημέρωσαν σχετικά την Εισαγγελία που χειρίζεται την υπόθεση.

Με τη σειρά της η Εισαγγελία, ενημέρωσε το προσωπικό της δομής του Βόλου και έτσι τα χειρότερα αποφεύχθηκαν.

Το περιστατικό δείχνει ότι κάποιοι θα παλέψουν με……όλα τα μέσα και τα……έξω, για ν’ αποφύγουν τη βαριά κατηγορία της ασέλγειας κατά ανηλίκων.

Η κλήση σε ανωμοτί κατάθεση που έχει αποσταλεί στον Πατέρα Αντώνιο, αφορά το κακούργημα της ασέλγειας σε βαθμό κακουργήματος με την δικογραφία να περιλαμβάνει δύο περιπτώσεις φιλοξενούμενων αγοριών, ενώ παράλληλα του ζητούνται εξηγήσεις και για το πλημμέλημα της ηθικής αυτουργίας σε σωματικές βλάβες, σε βάρος αδύναμων προσώπων, κατά συρροή.

Το αδίκημα της κατάχρησης ανηλίκου σε ασέλγεια για το οποίο καλείται να δώσει εξηγήσεις ο πατέρας Αντώνιος, αφορά τις καταγγελίες ενός 19χρονου, σήμερα, πρώην φιλοξενούμενου σε σπίτι της Κιβωτού κι ενός αγοριού 15 ετών.

Προηγούμενο άρθροΝέα Δημοκρατία: Σινιάλο Μητσοτάκη στο Κέντρο με τρεις «μεταγραφές» από το ΠΑΣΟΚ σε ένα 24ωρο
Επόμενο άρθροΚαταδικάστηκε σε φυλάκιση 48χρονος που παρίστανε τον πατέρα του Εμπαπέ