Τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, από τον ταξίαρχο Μιλτιάδη Αλεξάκη στον αστυνομικό διευθυντή Γιώργο Ντιζέ έγινε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Βόλο, παρουσία εκπροσώπων πολιτικών, θρησκευτικών και στρατιωτικών αρχών αλλά και πλήθους αστυνομικών.
Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Αστυνομικού Μεγάρου Μαγνησίας, παρουσία του Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου, της υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή, του υφυπουργού στον πρωθυπουργό Χρ. Τριαντόπουλου, των βουλευτών Χρ. Μπουκώρου, Κ. Μαραβέγια, Αθ. Λιούπη, των δημάρχων, Νοτίου Πηλίου Μιχάλη Μιτζικού και Αλμυρού Βαγγ. Χατζηκυριάκου.

Ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Θεσσαλίας, ταξίαρχος Θωμάς Καρανάσιος ανέφερε ότι, θα καταβληθεί κάθε προσπάθεια για την καταπολέμηση της εγκληματικότητας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Μαγνησίας Αργύρης Διχτάς εξήρε το έργο του απερχόμενου αστυνομικού διευθυντή Μαγνησίας ταξίαρχου Μιλτιάδη Αλεξάκη που μετατίθεται την Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας και στο νέο αστυνομικό διευθυντή ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία.

Ο απερχόμενος αστυνομικός διευθυντής, ταξίαρχος Μιλτιάδης Αλεξάκης, ευχαρίστησε για τη συνεργασία, το προσωπικό και τις τοπικές αρχές.
Επίσης, ευχαρίστησε τις Θρησκευτικές, πολιτικές και Στρατιωτικές Αρχές και τους εκπρόσωπους των ΜΜΕ για την ”αγαστή και γόνιμη” σχέση που είχε μαζί τους, καθώς και όλους όσους τον τίμησαν και τον τιμούν με τη φιλία και το σεβασμό τους και τον υποστήριξαν στο έργο του.

Ο νέος αστυνομικός διευθυντής Μαγνησίας, Γεώργιος Ντιζές δεσμεύτηκε να ασκήσει ”ακάματος” τα καθήκοντά του, με υψηλό αίσθημα ευθύνης, ζήλο και ανιδιοτέλεια και να προσφέρει τα μέγιστα στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας και κατ’ επέκταση στην τοπική κοινωνία. Επίσης κάλεσε τους αστυνομικούς σε κοινό αγώνα, για την εμπέδωση και ενδυνάμωση του αγαθού της ασφάλειας, διασφαλίζοντας την προαγωγή της περιοχής, αλλά και την ποιοτικότερη διαβίωση κάθε πολίτη.

Προηγούμενο άρθροΚορυδαλλός: «Τους έδεναν στα καλοριφέρ και τα κρεβάτια» – Σοκαριστικές καταγγελίες για το γηροκομείο
Επόμενο άρθροΝίκος Δένδιας για Τουρκία: Ο ανθρώπινος πόνος μεγαλύτερος από τις διαφορές μας