Κοντά στην εξιχνίαση του θρίλερ με τα ανθρώπινα οστά που εντοπίστηκαν σε αυτοκίνητο που βρισκόταν στη θάλασσα στην Κέρκυρα και το οποίο ανασύρθηκε από γερανό, βρίσκεται η ΕΛΑΣ.

Περίπου στις 19:00 έφτασε στο λιμάνι το Εγκληματολογικό της αστυνομίας και ο ιατροδικαστής Ιωάννης Αϊβατίδης.

Μάλιστα στο σημείο έφθασε και η Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου με τον τροχό έκοψε ένα μέρος του αυτοκινήτου έτσι ώστε να δουν τον αριθμό πλαισίου, καθώς το αμάξι δεν είχε πινακίδες.

Σύμφωνα με το corfutvnews.gr, οι άνδρες από το Εγκληματολογικό βρήκαν τον αριθμό πλαισίου του αυτοκινήτου.

Σε ποιον ανήκει το αυτοκίνητο

Σύμφωνα με αυτό, το αμάξι ανήκει σε άνδρα γεννημένο το 1968 από την περιοχή των Καρουσάδων και η οικογένεια του είχε δηλώσει την εξαφάνιση πριν 10 χρόνια περίπου.

Πλέον θα επιχειρηθεί να γίνει ταυτοποίηση DNA με κάποιο συγγενικό πρόσωπο, ενώ η εξέταση του ιατροδικαστή θα ρίξει φως στην υπόθεση για τα αίτια θανάτου του άνδρα.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, εντός του αυτοκινήτου βρέθηκαν τέσσερα οστά που ανήκουν σε ανθρώπινα μέλη, μάλλον χέρια και πόδι, αλλά και ένα ζευγάρι ανδρικά παπούτσια.

Υπενθυμίζεται πως περίπου στις 15:00 το μεσημέρι της Δευτέρας το πλήρωμα του πλοίου Άγιος Σπυρίδων είδε 25 μετρά μακριά από την προβλήτα του λιμανιού ένα αυτοκίνητο βυθισμένο.

Άμεσα ειδοποίησαν το Λιμεναρχείο Κέρκυρας και στη συνέχεια έφτασε στο σημείο δύτης, ο οποίος επιβεβαίωσε την πληροφορία ότι υπήρχε αυτοκίνητο στη θάλασσα.

Με μπαλόνια ανέλκυσης και με τη βοήθεια γερανού ανασύρθηκε το αμάξι στη στεριά και ξεκίνησε η έρευνα των ανδρών του Λιμεναρχείου, όπου εντός του οχήματος βρήκαν 2 ανθρώπινα οστά.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΗΠΑ: Τσουνάμι απολύσεων στους τεχνολογικούς κολοσσούς [Γράφημα]
Επόμενο άρθροΞέσπασε ο Ολυμπιακός, 6-1 τον Παναιτωλικό