Διαδικτυακή ενημερωτική εκδήλωση για τις Συμφωνίες Ανοικτής Πρόσβασης του ΣΕΑΒ. Συγκεκριμένα, η Βιβλιοθήκη και Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, σε συνεργασία με τη Μονάδα Επιστημονικής Επικοινώνησης του Συνδέσμου Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (ΣΕΑΒ/HEAL-Link), διοργανώνει ενημερωτική εκδήλωση για τις Συμφωνίες Ανοικτής Πρόσβασης του ΣΕΑΒ.

Στην σχετική παρουσίαση θα αναλυθούν οι βασικοί όροι των Συμφωνιών όπως έχουν διαμορφωθεί για την τριετία 2022-24, και ο τρόπος αξιοποίησης τους (πληροφορίες για τις ισχύουσες συμφωνίες με τους εκδότες των περιοδικών για τη χρηματοδότηση δημοσιεύσεων με το καθεστώς της ανοικτής πρόσβασης θα βρείτε στην ιστοσελίδα: http://bit.ly/3E9UeWi).

Η εκδήλωση, απευθύνεται στην ερευνητική κοινότητα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και θα λάβει χώρα την Τρίτη, 21 Φεβρουαρίου 2023, στις 12:00, μέσω της πλατφόρμας Zoom και θα διαρκέσει μία ώρα.

Για την παρακολούθηση του σεμιναρίου απαιτείται εγγραφή, στον σύνδεσμο https://upatras-gr.zoom.us/meeting/register/tJMlfuGhrDksHtFdAbxsOxSDGTtNQkj7_jzD.

Προηγούμενο άρθροΣυγκίνηση για τον θάνατο γνωστού πρατηριούχου στον Βόλο
Επόμενο άρθροΈβρος: Εγκαταλείπεται η παραγωγή σκόρδου – Ασύμφορη η καλλιέργεια