«Αυτά τα κρύα αστεία να τα κόψετε» είπε στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστο Γιαννούλη ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ, Δημήτρης Οικονόμου. Ο παρουσιαστής του καναλιού του Φαλήρου εκνευρίστηκε όταν ο Χρήστος Γιαννούλης του είπε ότι μπορεί να είναι «ένα και το αυτό» με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο διάλογος

Οικονόμου: Θα αμφισβητηθεί το εκλογικό αποτέλεσμα;

Γιαννούλης: Κάνετε μια πολύ κακή ερμηνεία των όσων είπε ο κ. Τσίπρας.

Οικονόμου: Ο Μητσοτάκης το είπε.

Γιαννούλης: Μπορεί να είστε ένα και το αυτό… Αστειεύομαι.

Οικονόμου: Κύριε Γιαννούλη, αυτά τα κρύα αστεία να τα κόψετε.

Γιαννούλης: Γιατί;

Οικονόμου: Γιατί δεν μας αρέσουν καθόλου ή πείτε τα στο κόμμα σας. Αυτές τις κρυάδες να τις κόψετε. Ακούμε με σεβασμό αυτά που λέτε, αλλά τα κρύα τα αστεία να τα κόψετε.

H αντιπαράθεση Οικονόμου – Γιαννούλη

Δεν είναι η πρώτη φορά

Πριν από μικρό χρονικό διάστημα προηγήθηκε η κόντρα ανάμεσα στον Δημήτρη Οικονόμου και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Τζανακόπουλο. Ο δεύτερος είχε χαρακτηρίσει τους παρουσιαστές του «Σήμερα», Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο ως «συνήγορους του Θάνου Πλεύρη».

«Είστε κατώτερος του ρόλου σας. Όταν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μοιράζει πιστοποιητικά; Τι να σας πω, λυπάμαι γιατί είστε δημόσιο πρόσωπο», του απάντησε ο Δημήτρης Οικονόμου και συμπλήρωσε «όταν έχετε μάθει να στήνετε ΣΥΡΙΖΑ channel, δεν σας πέρασε το στήσιμο που πήγατε να κάνετε και σας πονάει o ΣΚΑΙ. Θα πονέσετε πολύ από την ενημέρωση».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒοιωτία: Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία για τον βιασμό της 13χρονης
Επόμενο άρθροΑλέξης Κούγιας για Μάνο Δασκαλάκη: Πρώτα τον είπε «κλαρινογαμπρό» και τώρα «μόσχο σιτευτό»