Κόλαση τη ζωή 65χρονης πρώην συντρόφου φέρεται να έχει κάνει ένας 70χρονος Βολιώτης, συνταξιούχος αστυνομικός, ο οποίος, τους τελευταίους εννέα μήνες, από τη στιγμή που η γυναίκα του ζήτησε να χωρίσουν, την παρακολουθεί, την απειλεί και την περασμένη Τετάρτη τη χτύπησε στο στήθος, όταν η γυναίκα πήγε στην Αστυνομία να καταγγείλει τη βίαιη συμπεριφορά του. Οι αστυνομικοί φέρεται να την έπεισαν να κάνει υπομονή και δεν υπέβαλε μήνυση κατά του άνδρα. Βγαίνοντας από το αστυνομικό μέγαρο, ο 70χρονος φέρεται να την περίμενε και θεωρώντας ότι κατέθεσε έγκληση εναντίον του, της επιτέθηκε ρίχνοντάς της γροθιά στο στήθος, ενώ για κάποια ώρα η 65χρονη ένιωθε ζάλη. Η γυναίκα επέστρεψε στην αστυνομία και τον μήνυσε για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη.

Ο άνδρας, που είναι ελεύθερος επαγγελματίας στο Βόλο, συνελήφθη, οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και ζήτησε προθεσμία για να δικαστεί τη Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.

Κάποια μέρα που η γυναίκα είχε πάει σε κηδεία, επιστρέφοντας στο σπίτι της, όπως κατήγγειλε, ο 70χρονος την άρπαξε, την έβαλε με το ζόρι στο αυτοκίνητό του και την κράτησε στο σπίτι του για πολλές ώρες, απειλώντας την ότι θα πεθάνουν μαζί.

Ο ίδιος, αρνείται τις κατηγορίες και ισχυρίζεται ότι δεν συμβαίνουν όσα καταγγέλλει η 65χρονη.

 

Προηγούμενο άρθροΟικονόμου κατά Τσίπρα: «Παραμένει αδιόρθωτος στα μεγάλα παχιά λόγια και τα ψέματα»
Επόμενο άρθροΗ Selena Gomez άφησε τα social media της στους βοηθούς της