Ξέσπασε η Όλγα Πολίτη στην εκπομπή “Δυο στη Μία” της ΕΡΤ.

Μέσα από τον αέρα της εκπομπής της Ζωής Κρονάκη και τον Δημήτρη Γιαγτζόγλου, “Δύο στη Μία” επέλεξε η Όλγα Πολίτη να καταγγείλει δημόσια όσα έζησε πρόσφατα. 

Η αντιδήμαρχος Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης περιέγραψε πώς κάποιοι ανέβασαν ψεύτικες γυμνές φωτογραφίες στο διαδίκτυο, ισχυριζόμενοι πως πρόκειται για την ίδια.

«Πολλές γυναίκες μου στέλνουν μηνύματα και μου λένε: “είμαστε μαζί σου”. Μου λένε: “σ’ αγαπάμε, προχώρα, έχουμε περάσει τα ίδια”. Είναι φοβερό» ανέφερε αρχικά η Όλγα Πολίτη.

«Σοκαρίστηκα. Το είδα στο Facebook… είδα ένα δημοσίευμα που έγραφε: “δείτε την hot αντιδήμαρχο, Όλγα Πολίτη, γυμνή“. Νόμιζα ότι μου κάνουν πλάκα» εξομολογήθηκε στη συνέχεια η γνωστή πολιτικός.

«Ήταν χορηγούμενο θέλω να σας πω. Αυτό είναι το χειρότερο. Βασικά, πρέπει να είναι πάρα πολύ καλά οργανωμένο όλο αυτό. Ξεκίνησαν από κάποια τοπικά sites και στη συνέχεια έγινε talk of the town θέμα. Κι έλεγα: “κυκλοφορώ γυμνή και δεν το ξέρω;”» περιέγραψε η Όλγα Πολίτη στον «αέρα» της ΕΡΤ.

«Θεώρησα ότι κάποιος θέλησε να μου δημιουργήσει πρόβλημα με τη δουλειά μου. Δεν έχω όμως εγώ θέμα με αντιπαλότητες. Μετά συνδυάζω τον χρόνο που έγινε. Ήταν από 1/1 που έγινα αντιδήμαρχος» δηλώνει αμέσως μετά.

«Το πρώτο πράγμα ήταν να απευθυνθώ σε δικηγόρο. Άργησα να το κάνω, γιατί στην αρχή με είχε καταβάλει. Στη συνέχεια όμως είπα ότι είμαι δυναμική, έχω κάνει τόσα πράγματα στη ζωή μου και θα πρέπει να βγω προς τα έξω, να μιλήσω για αυτό, γιατί υπάρχουν πάρα πολλές γυναίκες που έχουν πάθει ακριβώς το ίδιο» σημειώνει η Όλγα Πολίτη.

 

«Δεν μπορεί μία γυναίκα, όταν της συμβαίνει κάτι τέτοιο, να κατεβάζει το κεφάλι και να λέει: “χτυπάτε με”. Όχι, δεν θα σκύψουμε το κεφάλι» τονίζει.

To άρθρο Όλγα Πολίτη: Είδα στο Facebook δημοσίευμα που έγραφε «δείτε την hot αντιδήμαρχο γυμνή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΤι έδειξαν τα δωρεάν rapid tests της Κυριακής στο Βόλο
Επόμενο άρθροO Τεντόγλου ζήτησε… συγγνώμη από τον κόσμο στο ΣΕΦ επειδή έκανε μόνο 8,20 μέτρα!