Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Φεβρουαρίου 2023, 21:43

Άλλη μια επιβεβαίωση ότι εκτός από τεράστιος αθλητής είναι και… τεράστια μορφή «έδωσε» ο Μίλτος Τεντόγλου!

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης επικράτησε, όπως αναμενόταν, στο μήκος με καλύτερο άλμα στα 8,20μ. και γνώρισε την αποθέωση από περισσότερους από 8.000 φιλάθλους(!), που βρέθηκαν στο ΣΕΦ για το 37ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Πρωτόγνωρες εικόνες αν μη τι άλλο και, κακά τα ψέματα, όλο αυτό γίνεται για… πάρτη του! Μάλιστα, υποκλίθηκε στο κοινό -κατά την παρουσίασή του- και έστειλε τα φιλιά του στην εξέδρα.

Στις δηλώσεις του, λοιπόν, μετά τον αγώνα, έδωσε ξανά ρέστα, αφού, παρότι «πέταξε» στα 8,20 μέτρα, ζήτησε… συγγνώμη από τον κόσμο, που πήγε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, επειδή δεν έκανε καλύτερη επίδοση!

«Περίμενα ότι θα ήταν όπως χθες. Σήμερα μπήκα μέσα και έμεινα με το στόμα ανοικτό. Ευχαριστώ όλους τους φιλάθλους, που ήρθαν. Θέλω να τους πω συγγνώμη, γιατί εγώ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα ήθελα να κάνω ένα πέρασμα, ήθελα να κάνω ένα… οχταράκι. Ένιωσα καλά σήμερα και είπα να δοκιμάσω κάτι παραπάνω, αλλά είναι αδύνατο σε αυτό το στάδιο να πηδήξω καλά», είπε αρχικά.

Για το γεγονός ότι παρ’ όλα αυτά έκανε 8,20 μέτρα, τόνισε: «Ήταν κακό άλμα. Ειλικρινά σας μιλάω. Δεν ένιωθα να με πετάει το πόδι μου σήμερα. Πιστεύω ότι δεν έχω καλή αίσθηση στο ξύλο. Γιατί από κάτω από εδώ υπάρχει ξύλο. Δεν έβρισκα το πάτημα καλά. Είναι μαλακό για εμένα. Πηγαίνω καλύτερα στα σκληρά. Έτσι όπως ένιωθα τα πόδια μου, σε άλλο στάδιο θα πήγαινα για 8,50 και 8,60 μέτρα»!

Για το πρόγραμμά του στη συνέχεια: «Θα αγωνιστώ την Τετάρτη στη Μαδρίτη και μετά είναι το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Για τους στόχους του στο Ευρωπαϊκό: «Πριν το Παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Βελιγράδι αν δείτε τα άλματά μου είχα 8,15μ., 8,22μ. και πάω στον αγώνα και κάνω 8.50μ. Πιστεύω ότι και φέτος έτσι θα γίνει. Πάντα μου αρέσει να αγωνίζομαι στις μεγάλες διοργανώσεις και έχω το κίνητρο».

Για το εάν έχει κάνει κάτι διαφορετικό φέτος: «Δεν ξέρω, τι να σας πω. Έχω την υγεία μου. Οι προπονήσεις πάνε καλά. Ούτε το παραμικρό δεν έπαθα. Μου έχουν πάει όλα καλά».

 

 

 

 

 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΌλγα Πολίτη: Είδα στο Facebook δημοσίευμα που έγραφε «δείτε την hot αντιδήμαρχο γυμνή»
Επόμενο άρθροΣαν σήμερα 19 Φεβρουαρίου 1956: Βουλευτικές εκλογές στην Ελλάδα με το δεύτερο κόμμα να παίρνει την κυβέρνηση!!!!!