Με μία αινιγματική ανάρτηση αντέδρασε η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη, στο ζεϊμπέκικο του ηθοποιού και τα «καυτά» φιλιά στην πίστα με τη Δέσποινα Βανδή.

Μετά την Ελένη Βιτάλη, ούτε η πρώην σύζυγος του Βασίλη Μπισμπίκη, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη φαίνεται να συμφωνεί με τη δημόσια συμπεριφορά του ηθοποιού στη σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή.

Η νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φανερώνει την αντίθεσή της στις ένθερμες εκδηλώσεις του ερωτευμένου ζευγαριού.

Συγκεκριμένα, η πρώην σύζυγος του ηθοποιού ανέβασε μία φωτογραφία με μία σκιά, γράφοντας στη λεζάντα: «Αμαρτίαι γονέων, παιδεύουσι τέκνα».

Μάλλον, η Κωνσταντίνα Μπεκιάρη θέλει να υπενθυμίσει πως οι πράξεις του Βασίλη Μπισμπίκη μπορεί να έχουν συνέπειες και στο παιδί τους, τον Μιχάλη.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Constantina Bekiari (@constantinabekiari)

//www.instagram.com/embed.js 

Το ζεϊμπέκικο του Βασίλη Μπισμπίκη στην πίστα και τα φιλιά με τη Δέσποινα Βανδή, καθισμένη στα πόδια του, έχουν προκαλέσει κύμα αντιδράσεων στα social media από την πρώτη στιγμή.

To άρθρο Η σιβυλλική ανάρτηση της Κωνσταντίνας Μπεκιάρη για τον πρώην της, Βασίλη Μπισμπίκη δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

https://platform.instagram.com/en_US/embeds.js

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΆντονι Μπλίνκεν στο MEGA: Η τουρκική πρόθεση για τις σχέσεις με την Ελλάδα, ο Γ’ Παγκόσμιος και η Ρωσία
Επόμενο άρθροΝέα Δημοκρατία: Αφήνουμε τον ΣΥΡΙΖΑ στον βούρκο του