Στην υπογραφή της εργολαβικής σύμβασης, για τα έργα στο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Κώστας Τζιούμης και ο ανάδοχος του έργου την Τετάρτη (22/2/2023), στο Δημαρχείο της πόλης.

Με την υπογραφή της σύμβασης, ο ανάδοχος θα ξεκινήσει την πλήρη ανακαίνιση και επανάχρηση του Πνευματικού Κέντρου.

Σε δηλώσεις του, ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Τζιούμης, σημείωσε: «Το Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο είναι ένα εμβληματικό κτίριο της πόλης μας που ξεκίνησε επί Δημαρχίας του αείμνηστου Τάσου Σεχιώτη και έχει το όνομα του ομογενούς συμπατριώτη μας, Δημητρίου Αποστολόπουλου.

Πρόκειται για ένα κτίριο περίπου 40 ετών που χρειάζεται σημαντικές παρεμβάσεις. Το έργο είναι προϋπολογισμού 1.600.000 ευρώ και το χρονοδιάγραμμα υλοποίησης είναι 12 μήνες.

Θα γίνει ένα σύγχρονο Πνευματικό και Συνεδριακό Κέντρο που θα μπορεί να φιλοξενεί μεγάλα συνέδρια για να μπορέσει η Τρίπολη να γίνει Κέντρο Συνεδριακού Τουρισμού.

Το έργο είχε ενταχθεί στο ΕΣΠΑ από την προηγούμενή δημοτική αρχή. Εμείς δημοπρατήσουμε τη μελέτη του έργου και ακολούθησε ο διαγωνισμός για το έργο.

Έπειτα από το παλαιό Δημαρχείο της Τρίπολης που τις επόμενες ημέρες θα μπει ο εργολάβος και το Πνευματικό Κέντρο μπαίνει σε τροχιά ανακαίνισης»

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣταϊκούρας: Δόθηκαν 54,8 εκατ. ευρώ σε 404.157 δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης
Επόμενο άρθροΑσβεστοχώρι: Σε δίκη δύο ιδιοκτήτες γηροκομείου για το θάνατο 28 ηλικιωμένων