Αντιμέτωπος με διαφορετικού είδους ερωτήσεις, από ότι είναι συνηθισμένος, βρέθηκε ο  Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός έδωσε συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό Ράδιο Ζυγός Τρίκαλα, απαντώντας για το ντέρμπι Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στα βήματα που έχουν γίνει για την βελτίωση του  ελληνικού ποδοσφαίρου. Ακόμη, ερωτήθηκε για την φυσική του κατάσταση λέγοντας πως προσπαθεί να διατηρείται και πως του αρέσει πολύ το καλό φαγητό.

Τι είπε για το ντέρμπι των αιωνίων

Φυσικά, ο δημοσιογράφος έκανε ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη και για το ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού.

Η στιχομυθία μεταξύ των δύο ανδρών ξεκινά κάπως έτσι:

Δημοσιογράφος: Είστε Ολυμπιακός, έτσι δεν είναι; Είστε Ολυμπιακός.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Είμαι Ολυμπιακός, αλλά πάνω από όλα αυτό το οποίο θέλω να τονίσω είναι ότι φέτος έχουμε ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, αυτό είναι καλό. Είναι καλό για το ποδόσφαιρο συνολικά.

Δημοσιογράφος: Αυτό είναι δεδομένο, ναι.

Δημοσιογράφος: Οπότε θα το δείτε το ματς με φιλο-ολυμπιακά αισθήματα, αλλά εντάξει ας νικήσει και ο καλύτερος.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα το δω πρώτα απ’ όλα ως φίλος του ποδοσφαίρου.

«Προσπαθώ να αθλούμαι»

Ο δημοσιογράφος του Ράδιο Ζυγός, τον ρώτησε αν αθλείται και ο ίδιος απάντησε «Όποτε μπορώ, προσπαθώ και να αθλούμαι. Αλλά χρειάζεται, ξέρετε -και το ξέρουμε όλοι- ότι για να κρατήσει κανείς το βάρος του από μια ηλικία και πέρα χρειάζεται πειθαρχία.»

Ο πρωθυπουργός μίλησε ακόμα για τις κινήσεις που έχουν γίνει από την κυβέρνηση για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου και στην ποιότητα. Ανέφερε ότι « Τα πράγματα σίγουρα είναι καλύτερα τώρα από ό,τι ήταν πριν από κάποια χρόνια. Και βέβαια έχουμε και άλλα βήματα να κάνουμε προκειμένου να αναβαθμίσουμε το ποδοσφαιρικό μας προϊόν.»

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΣΥΡΙΖΑ για Παππά: «Απόφαση αντίθετη με την εισήγηση της εισαγγελίας και την αλήθεια»
Επόμενο άρθροΆνοιξε ο δρόμος για το Μουσείο Ολοκαυτώματος στη Θεσσαλονίκη