Η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή εκπροσώπησε τον Πρωθυπουργό στις εορταστικές εκδηλώσεις, που πραγματοποιήθηκαν, με λαμπρότητα και κατάνυξη, στη Σκόπελο, προς τιμήν του πολιούχου του νησιού Αγίου Ρηγίνου.
Η Εκκλησία, οι πιστοί και ο τόπος τίμησαν τον προστάτη Άγιο Ιερομάρτυρα Ρηγίνο Επίσκοπο Σκοπέλου, όπως κάθε χρόνο στις 25 Φεβρουαρίου, ημέρα του μαρτυρικού θανάτου του.
Η μεγάλη γιορτή, παρουσία της εκπροσώπου της Κυβέρνησης υφυπουργού Παιδείας Ζέττας Μακρή, του Δημάρχου κ. Περίσση, σύσσωμου του δημοτικού συμβουλίου, εκπροσώπων των σωμάτων ασφαλείας και πλήθους πιστών από τη Σκόπελο, τη Σκιάθο, την Αλόννησο και τη Μαγνησία, κορυφώθηκε με την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Αγίου Ρηγίνου.
Η υφυπουργός Παιδείας ακολούθησε τη λιτανεία των Αγίων Λειψάνων και της Ιεράς Εικόνας από τον Μητροπολιτικό Ναό Γεννήσεως του Χριστού και ευχήθηκε στους Σκοπελίτες για την ημέρα και τον Πολιούχο Άγιο Ρηγίνο.
Στη συνέχεια, η κα Μακρή παραβρέθηκε στο γεύμα που παρέθεσε ο Δήμαρχος Σκοπέλου και η δημοτική αρχή για την ημέρα.
Η επίσκεψη της υφυπουργού Παιδείας στο νησί ολοκληρώθηκε με την παρουσία της στην εκδήλωση της κοπής της πίτας της ΤΟ Σκοπέλου, όπου απηύθυνε χαιρετισμό στις φίλες και τους φίλους που είχαν συγκεντρωθεί για να γιορτάσουν με τη διπλή αφορμή.
Η κα Μακρή συνομίλησε με τους παρευρισκόμενους, αντάλλαξε ευχές και σκέψεις και μοιράστηκε μαζί τους την πίστη στην δυναμική της παράταξης προς τις εθνικές εκλογές και στην καθαρή λαϊκή εντολή με αυτοδύναμη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Προηγούμενο άρθροΠελοπόννησος: Επικαιροποιημένοι πίνακες δικαιούχων νέων αγροτών και «κομμένων»
Επόμενο άρθροΜεϊκόπουλος: «Όλες οι έρευνες δείχνουν ατμοσφαιρική ρύπανση.Η Πολιτεία οφείλει να δράσει»