Σε ανάρτησή του στην ιστοσελίδα του στο fasebook, o δικηγόρος του Βόλου κ. Νίκος Παπαπέτρος και πιθανότατα υποψήφιος δήμαρχος Βόλου, αναφέρεται στην πρόσφατη συνάντηση του δημάρχου Βόλου κ.Αχιλλέα Μπέου με τον πρωθυπουργό στη Λάρισα, αναφέροντας τα εξής:

”Όταν δεν πάει ο Μωάμεθ στο βουνό, πάει το βουνό στον Μωάμεθ.
Ο Μπέης του τόπου μας είναι ένας βαθύτατα θρησκευόμενος άρχων, που απέχει συστηματικά απ’ τις κακές επαφές με τα πολιτικά κόμματα, αποδίδοντας στον εαυτό του πότε το χαρακτηρισμό του υπερκομματικού και πότε του απολίτικου (το ίδιο επικίνδυνα και τα δύο), σε αντίθεση με όλους τους άλλους πολίτες, που είτε σύρονται, είτε προβάλλουν απαιτήσεις από τα κόμματα. Ακριβώς γι’ αυτόν τον λόγο δεν επιθυμεί να προστρέχει ο ίδιος στους πολιτικούς ηγέτες της χώρας μας και της πόλης μας, αλλά αξιώνει να υποβάλλουν αυτοί στον ίδιο τα διαπιστευτήριά τους. Μοναδική εξαίρεση αποτελούν οι θρησκευτικοί αρχηγοί. Έτσι, προκειμένου να μη χάσει την ευχή του Μωϋσή, που επέλεξε την έναρξη της θρησκευτικής πανήγυρης από τη διπλανή πόλη και όχι από το δικό μας Μπεηλίκι, προσέτρεξε ασμένως για να λάβει την ευλογία του και να προλάβει και τυχόν πιθανές θεϊκές σκέψεις για παράδοση της βίβλου των θεϊκών εντολών σε άλλον πιστό. Αλλά και ο Μωυσής, μόλις κατάλαβε ότι ο προσελθών σ’ αυτόν ευσεβής πιστός πληροί τις προϋποθέσεις να είναι ο εκλεκτός δούλος του Θεού, έθηκεν επί την κεφαλήν αυτού την χείραν του και τον ευλόγησε.
Στο Μπεηλίκι μας προσκυνούν τον σουλτάνο μόνο θρησκευόμενοι ευλαβείς υπήκοοι και ηγέτες που δεν έχουν καμία σχέση με την πολιτική και τους πολιτικούς. Των άλλων κομμάτων βέβαια, διότι για το ένα και μοναδικό, στο οποίο ηγείται, ελέω Θεού, ο Μωϋσής, δεν υπάρχουν θεϊκές απαγορεύσεις”!
Προηγούμενο άρθροΑν βγω έξω από τα νερά μου, αυτό μπορεί να με ταρακουνήσει
Επόμενο άρθροΣε δημοπρασία οι φανέλες των κορυφαίων για τους σεισμούς σε Τουρκία-Συρία