Ο ΠΑΟΚ ήταν ο νικητής του Πανθεσσαλικού με 1-0 επί του Βόλου, στο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής πριν από τα play off. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης σημειώθηκε στο 30′. Ο Αουγκούστο με κάθετη πάσα τροφοδότησε τον Νάρεϊ ο οποίος έκανε  παράλληλο γύρισμα και ο Μπράντον Τόμας από κοντά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα προ……….κενής εστίας.

Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο, ιδιαίτερες φάσεις δεν έγιναν μπροστά στις δυο εστίες εκτός από μια περίπτωση για το Βόλο με τον Οζέγκοβιτς στο 68′ που πέρασε τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ κι απόκρουσε ο Κουλιεράκης με τάκλιν.

Οι συνθέσεις:

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Σι, Τσοκάνης (90′ Καρτάλης), Λούνα, Ντέλετιτς, Πίρες (87′ Κάτσε), Τσίρινος (81′ Ταχάτος), Οζέγκοβιτς.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Σοάρες, Κουλιεράκης, Κάργας, Σάστρε, Ντάουγκλας, Σβαμπ (75′ Ντάντας), Α. Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας (66′ Τάισον), Νάρεϊ (75′ Ελ Καντουρί), Τόμας (66′ Ολιβέιρα).

Μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής, ο Βόλος θα δώσει 10 αγώνες στα play off, ξεκινώντας από την 6η θέση, με 39 βαθμούς, έναν λιγότερο από τον 5ο Αρη. Να σημειωθεί ότι, η 5η θέση είναι πολύ σημαντική γιατί οδηγεί σε συμμετοχή στο Europa Conferens League.

Προηγούμενο άρθροSilicon Valley Bank: Οι ΗΠΑ τρέχουν για να βρουν τρόπους αποτροπής κατάρρευσης και άλλων τραπεζών
Επόμενο άρθροΠαραιτήθηκε ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΛ μετά την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας