«Η Ελλάδα του 2023 δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα του 2015-2019», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, σχολιάζοντας την ομιλία Τσίπρα στην Καλαμάτα.

Όπως ανέφερε, «έμεινε όρθια στις κρίσεις. Μείωσε 50 φόρους, αύξησε κατά 20% τον κατώτατο μισθό, έχει διπλάσιους ρυθμούς ανάπτυξης από τη υπόλοιπη Ευρώπη, η ισχυρή φωνή της ακούγεται από το Κογκρέσο μέχρι το Ισραήλ και από τις Βρυξέλλες μέχρι τον αραβικό κόσμο».

Και προσέθεσε: «Τα σύνορά μας είναι απροσπέλαστα και η γεωστρατηγική μας θέση ενισχυμένη.

»Στην παιδεία, στην υγεία, στην ασφάλεια υπηρετούν περισσότερα στελέχη από ό,τι στο παρελθόν. Αυτά και πολλά άλλα, οι πολίτες τα γνωρίζουν από προσωπική εμπειρία».

«Ούτε να περιγράψει δεν τολμά την προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας»

Ο Γιάννης Οικονόμου σημείωσε, μάλιστα, πως οι πολίτες γνωρίζουν επίσης «ότι υπάρχει και κάτι που δεν άλλαξε και δεν θα αλλάξει. Ο κ. Τσίπρας, με τα ψέματα και τις εμμονές του.

»Με τις εύκολες υποσχέσεις που θα χρηματοδοτήσει από τα λεφτόδεντρα των νέων φόρων, για τους οποίους μια πρόγευση μας έδωσε ο κ. Δραγασάκης.

»Και με τις φαντασιώσεις για μια δήθεν προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας, που ούτε να την περιγράψει δεν τολμά».

Σημείωσε, μάλιστα, πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν περιγράφει την προοδευτική κυβέρνηση συνεργασίας «είτε γιατί ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει ότι θα σχηματιστεί ποτέ, είτε γιατί η περιγραφή της θα αποκάλυπτε την ανακύκλωση φθαρμένων και μοιραίων για την πατρίδα προσώπων και πολιτικών».

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕξιχνιάστηκε η διάρρηξη σε θυρίδες τράπεζας στη Νέα Σμύρνη – Τρεις Κολομβιανοί οι δράστες
Επόμενο άρθροRoche: Δημιουργώντας αξία για τους ασθενείς με καρκίνο