Τα κρουαζιερόπλοια έρχονται στο λιμάνι του Βόλου, το ένα μετά το άλλο και μάλιστα το πρωί της Πέμπτης έφτασαν δύο με εκατοντάδες επιβάτες και πλήρωμα. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο για την πόλη, όμως τι κάνουμε ως τοπική κοινωνία για να ευχαριστήσουμε αυτούς τους ανθρώπους και να τους αποδείξουμε ότι αξίζει να ξανάρθουν;;;; Απολύτως τίποτα, ή μάλλον, κάνουμε κάτι για να δυσφημίσουμε την περιοχή μας. Ιδού τι αντικρίζουν οι τουρίστες κατεβαίνοντας από τα κρουαζιερόπλοια και περιμένοντας τα λεωφορεία που θα τους μεταφέρουν σε διάφορα σημεία του Βόλου και μακρύτερα.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ο χώρος εντελώς απεριποίητος, με κάδους απορριμμάτων σε καλή κατάσταση και κατεστραμμένους, τα χόρτα έχουν γιγαντωθεί, σκουπίδια, παρατημένα παλιά αυτοκίνητα, ομπρέλες θαλάσσης για πέταμα, χώρος αναμονής των λεωφορείων δεν υπάρχει, τα φορτηγά περνάνε δίπλα τους κι αυτό σίγουρα δεν λέγεται καλωσόρισμα.

Ο Οργανισμός Λιμένος Βόλου και ο Δήμος Βόλου τι κάνουν γι’ αυτή την απαράδεκτη κατάσταση που υπάρχει πολλά χρόνια σ’ αυτό το χώρο……υποδοχής;;;;; Απλά, ΤΙΠΟΤΑ!!!!! Ετσι θα ενισχύσουμε την εικόνα της περιοχής;;;;;; Με αδιαφορία;;;;;;;;

Προηγούμενο άρθροΕΦΚΑ: «Ανοίγει» η ρύθμιση για τις 72 και 120 δόσεις
Επόμενο άρθροΜαθητές του Τρίτου Γυμνασίου Νέας Ιωνίας είδαν με τα μάτια της……ψυχής