Στη Μαγνησία βρέθηκε από το πρωί της Τρίτης 14 Μα’ί’ου, ο υφυπουργός Εργασίας Βασίλης Σπανάκης, ο οποίος συναντήθηκε με τοπικούς φορείς κι εργαζόμενους ενόψει των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου, καλώντας τους να στηρίξουν τη Νέα Δημοκρατία, για ”συνέχιση της σταθερότητας και της ευρωπα’ι’κής προοπτικής της χώρας”.

Ο κ. Σπανάκης επισκέφθηκε αρχικά το Βελεστίνο, τον Αλμυρό και τη Νέα Αγχίαλο, για να καταλήξει στον Βόλο.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε το απόγευμα, στα γραφεία της ΔΕΕΠ Μαγνησίας, δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών και ζήτησε την ψήφο των πολιτών, ώστε να ενδυναμωθεί, όπως είπε, η φωνή του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Αφού υποστήριξε ότι αυξήθηκαν σημαντικά οι μισθοί στην Ελλάδα, παραδέχθηκε το πρόβλημα της ακρίβειας και υποσχέθηκε διαρκή μάχη για την αντιμετώπισή του.

Ειδικότερα για την περιοχή της Θεσσαλίας, με τις πληγές που της άφησαν οι καταστροφικές πλημμύρες του περασμένου Σεπτεμβρίου, σημείωσε πως οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για λύσεις, θα υλοποιηθούν το συντομότερο δυνατό.

Τον κ. Σπανάκη συνόδευαν μεταξύ άλλων, οι βουλευτές, Χρήστος Μπουκώρος από τη Μαγνησία και Γιώργος Κωτσός από την Καρδίτσα.

Βασ. Σπανάκης: “Η ΝΔ εξασφαλίζει την ισχυρή φωνή της Ελλάδας στην Ε.Ε.”

Το βράδυ, ο υφυπουργός Εργασίας παραβρέθηκε σε εκδήλωση της τοπικής Νέας Δημοκρατίας στο ξενοδοχείο VOLOS PALACE για τις ευρωεκλογές.

Νίκος  Βητσόπουλος

 

Προηγούμενο άρθροΣτέγαση στην Ευρώπη: Ιδιοκατοίκηση ή ενοικίαση; – Μετεξεταστέα η Ελλάδα στη ποιότητα στέγασης
Επόμενο άρθροΣχολεία: Σε ισχύ το νέο «ποινολόγιο» για κατοχή και χρήση κινητών τηλεφώνων – Πειθαρχούν οι μαθητές;