Εντολή για προκαταρκτική εξέταση έδωσε χθες η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Βόλου για τη διερεύνηση υπόθεσης εξύβρισης Εισαγγελέα από 48χρονο επιχειρηματία που δικαζόταν χθες στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο.

Εκτός εαυτού κατά της Εισαγγελέα φέρεται να ήρθε 48χρονος αλλοδαπός επιχειρηματίας, ο οποίος δικαζόταν χθες για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, φωνάζοντας απέναντι της ότι «λερώνει την έδρα, υποστηρίζοντας τους παιδόφιλους». Μάλιστα, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο κατηγορούμενος στρέφεται ενάντια στη συγκεκριμένη Εισαγγελέα, καθώς σε προηγούμενη δίκη του, ξανά για ενδοοικογενειακή βία, τον Ιούνιο του 2022 την είχε απειλήσει πριν ξεκινήσει η δίκη λέγοντας πως «θα σε καρυδώσω και θα σε στείλω φυλακή».

Η Εισαγγελέας ζήτησε εξαίρεση από τη δίκη, με την γυναίκα του 48χρονου να αποσύρει εν τέλει τις κατηγορίες της. Βέβαια, ο 48χρονος επιχειρηματίας αλβανικής καταγωγής έχει απασχολήσει τις δικαστικές αρχές και στο παρελθόν. Πιο συγκεκριμένα, είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε συνολική ποινή φυλάκισης 18 μηνών καθώς είχε χτυπήσει, τραυματίσει και απειλήσει με μαχαίρι την πεθερά του.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως τον προηγούμενο μήνα είχε καταδικαστεί από το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε ποινή φυλάκισης ενός έτους επειδή είχε δραπετεύσει από τις φυλακές με τη χρήση τηλεκάρτας.

Προηγούμενο άρθροΠροχωράει η δημιουργία του πολυδύναμου ιατρείου στο Δήμο Ψαρών
Επόμενο άρθροΑπαντήσεις στη Βουλή ζητά ο Μεϊκόπουλος για την καταλληλότητα των σχολικών κτιρίων