Στην Αλόννησο στα πλαίσια της περιοδείας του στις Σποράδες βρίσκεται ο υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, κ. Απόστολος Καναβός, ο οποίος θα πραγματοποιήσει ομιλία αύριο στη Σκόπελο.

Ο κ. Καναβός μετά από συζητήσεις του με πολίτες και τοπικούς φορείς μετέφερε στο Ράδιο Βέρα τα προβλήματα που παρουσιάζονται τα νησιά. Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον κ. Καναβό η Αλόννησος αντιμετωπίζει χρόνιο πρόβλημα υποστελέχωσης των ιατρικών εγκαταστάσεων, ειδικά το τελευταίο διάστημα που, όπως έδειξε και η απογραφή, ο πληθυσμός του νησιού έχει αυξηθεί. Ένα ακόμη πρόβλημα σύμφωνα με τον κ. Καναβό είναι η συγκοινωνία του νησιού με τον Βόλου, όπου οι ώρες των δρομολογίων αναγκάζουν τους νησιώτες να διανυκτερεύσουν στον Βόλο, ακόμη και εάν έχουν ολοκληρώσει τις εργασίες τους από το πρωί.

Ο κ. Καναβός στη συνέχεια έκανε αναφορά στο ζήτημα των οικοδομήσιμων κτημάτων, στο οποίο σύμφωνα με την κυβέρνηση θα δοθεί έμφαση μετά τις εκλογές, τονίζοντας πως εάν ήταν το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση θα «έβαζε όλα τα προβλήματα κάτω και θα τα έλυνε έγκαιρα ένα-ένα».

Όσον αφορά τις εκλογές, ο κ. Καναβός τόνισε πως ο κόσμος «βλέπει, κρίνει και συγκρίνει», ενώ όπως ανέφερε στο Ράδιο Βέρα υπολογίζει το ΠΑΣΟΚ να κινηθεί στα ποσοστά του 15% στις προσεχείς εκλογές.

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με τον κ. Καναβό θα περιμένουν να δουν πως θα ενεργήσουν τα δύο πρώτα κόμματα πριν προχωρήσουν σε συζητήσεις, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα διατηρηθεί η έδρα τους στη Μαγνησία.

Τέλος, ο κ. Καναβός ανέφερε χαρακτηριστικά πως ο κόσμος θέλει «μια κυβέρνηση διαφορετικού τύπου, έργων πραγματικότητας και αλήθειας, όχι υποσχέσεων».

Προηγούμενο άρθροΟ Αγγ. Αγραφιώτης (Ελληνική Λύση) σε συνάντηση με το Δ.Σ των ιδιοκτητών ταξί Βόλου και Ν. Ιωνίας
Επόμενο άρθροΣυγκαλείται τρίτη φορά το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου για έκφραση γνώμης επί της επένδυσης LNG στον Σωρό