Η Βιολέτα Καντόλα, τέθηκε εκτός ομάδας πλειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου Βόλου με προσωπική απόφαση του δημάρχου Βόλου Αχιλλέα Μπέου και……..θα ακολουθήσουν οι σχετικές υπογραφές των συμβούλων.
Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι, δεν αποχώρησε από την ειδική συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το LNG, όπως έκανε σύσσωμη η ομάδα πλειοψηφίας με απόφαση του…..ενός ανδρός αρχή!!!
Η ίδια, στην προσωπική της ιστοσελίδα στο facebook έγραψε σχετικά με την αποπομπή της:
”Χριστός Ανέστη! Από αυτό το βήμα που έχω στη διάθεσή μου θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για όση αγάπη έχω δεχθεί τα τελευταία χρόνια που ασχολούμαι ενεργά με τα κοινά. Εργάστηκα πάντα με γνώμονα το καλό του τόπου μου κι ας μη συμβάδιζε αναγκαία αυτό με το καλό για μένα και την οικογένειά μου. Για τα σημερινά γεγονότα και την προαναγγελθείσα, από το Δήμαρχο της πόλης, επικείμενη διαγραφή μου, θα τοποθετηθώ όταν λάβω γνώση των λόγων που οδήγησαν σε αυτή και των απόψεων ενός εκάστου των συναδέλφων μου που τυχόν θα υπογράψουν το σχετικό πρακτικό, ή, όταν εκδοθεί δελτίο τύπου το οποίο επίσης προαναγγέλθηκε.
Καλή τύχη μου ευχήθηκε ο Δήμαρχος και τον ευχαριστώ, πιστεύω όμως ότι την τύχη του καθένας τη φτιάχνει μόνος του, με τις επιλογές του κι αν αυτές είναι έντιμες και δίκαιες ευλογεί και ο Κύριος. Έναν αφέντη γνώρισα εγώ από παιδί στη ζωή μου κι αυτός είναι ο Χριστός. Άνθρωπος ουδείς. Αντεύχομαι, λοιπόν, κι εγώ καλή τύχη, μαύρο πρόβατο ήμουν κι όταν ξεκίνησα αυτή τη διαδρομή μαζί του, έτσι με χαρακτήρισαν οι οπαδοί του δημοκρατικού τόξου τότε, μαύρο τώρα με βλέπει κι εκείνος. Ήθελε φαίνεται να ασπρίσω στην πορεία.” Όποιος ελεύθερα συλλογάται, συλλογάται σωστά ” είπε, όμως, κάποιος Ελληνας κάποτε, μου μάθαν στο σχολείο. Κι ήταν ένα μάθημα που δεν ξέχασα ποτέ”!
Προηγούμενο άρθροΤουρισμός: Οι περιοχές που προτιμούν οι ξένοι – Τι δείχνουν οι τζίροι των επιχειρήσεων
Επόμενο άρθροΣουδάν: Το C-27 με τους Ελληνες απογειώθηκε από το Τζιμπουτί και κατευθύνεται στο Ασουάν