Η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν. Μαγνησίας κα Ζέττα Μ. Μακρή υποδέχτηκε, στον εξαιρετικό χώρο του Cafe Yachting Club, ανήμερα της γιορτής της, τις φίλες και τους φίλους της, που, κυριολεκτικά, κατέκλυσαν το χώρο.
Οι δήμαρχοι και οι αντιδήμαρχοι όλης της Μαγνησίας, στελέχη της περιφερειακής και τοπικής  αυτοδιοίκησης, θεσμικοί παράγοντες, εκπρόσωποι φορέων, σωματείων  και συλλόγων και πλήθος κόσμου ευχήθηκαν στην υφυπουργό για τη γιορτή της και για τις εθνικές εκλογές, που πλησιάζουν.
Ανήμερα της Ζωοδόχου Πηγής, κάτοικοι από κάθε περιοχή του νομού Μαγνησίας ανταποκρίθηκαν στην ανοιχτή πρόσκληση της Ζέττας Μακρή και της προσέφεραν μια βραδιά γεμάτη θετική διάθεση, χαρά, πειράγματα, ευχές. Συνεργάτες και φίλοι, παλιοί και νέοι, δημιούργησαν για τη βουλευτή Μαγνησίας μια ζεστή γιορτινή ατμόσφαιρα και δυνάμωσαν, με την απίστευτη ενέργειά τους, την κινητήρια ώθηση της Ζέττας Μακρή προς την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου.
Η υφυπουργός Παιδείας ευχαριστεί από καρδιάς τους πιστούς φίλους της και τους καινούργιους συνοδοιπόρους: “Τυχερή που σας έχω δίπλα μου. Ευγνώμων που μου δείχνετε την αγάπη σας. Συγκινημένη μπροστά στην ανέλπιστη ευλογία να με εμπιστεύεστε, να με στηρίζετε, να με τιμάτε με την παρουσία σας.
Πόσα συναισθήματα βιώνω μαζί σας, πόση χαρά μου δίνετε, με πόσες ευχές με προικίζετε και με πόση δύναμη με ατσαλώνετε για να πάμε μαζί ακόμα πιο ψηλά, ακόμα πιο μπροστά, ακόμα πιο τολμηρά!
Σας ευχαριστώ που κάνατε την ημέρα της γιορτής μου μια ημέρα σημαντική, έντονη, μοναδική!”

 

Προηγούμενο άρθροΠαρουσίαση βιβλίου «Ο μύθος του βασιλιά Ερυσίχθονα»
Επόμενο άρθροΧρ. Τριαντόπουλος: 1,4 εκατ. ευρώ για την επέκταση του ΧΥΤ Σκοπέλου μέσω του ΥΜΕΠΕΡΑΑ