To εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο «SEVEN SEAS VOYAGER» σημαίας Μπαχαμών, κατέπλευσε το μεσημέρι της Κυριακής 7 Μα’ί’ου στο λιμάνι του Βόλου, προερχόμενο από την Κωνσταντινούπολη, μεταφέροντας 559 επιβάτες και 454 άτομα πλήρωμα κυρίως από ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και Αυστραλία.

Ο Δήμος Βόλου με στελέχη του υποδέχτηκε και ενημέρωσε τους επισκέπτες. Επικεφαλής της υποδοχής ήταν η αντιδήμαρχος τουρισμού κα. Γεωργία Μποντού Τοκαλή, η οποία είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με πολλούς επιβάτες και να καταγράψει τις εντυπώσεις τους, που θα αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας κι εξαγωγής χρήσιμων συμπερασμάτων, ώστε να υπάρξει βελτίωση σε όλα τα επίπεδα. Αλλωστε αναμένονται και φέτος, δεκάδες κρουαζιερόπλοια στο λιμάνι του Βόλου.

Όλοι οι επιβάτες παρέμειναν στην πόλη του Βόλου, ενώ κατά την επιστροφή τους στο πλοίο, η κα. Τοκαλή τους ξανασυνάντησε για ν’ ακούσει τις εντυπώσεις τους από την πόλη καθώς, όπως είπε η ίδια,”ο τουρισμός και φυσικά η κρουαζιέρα είναι υπόθεση όλων και απαιτεί συνεργασία φορέων, επαγγελματιών και κατοίκων. Προς αυτή την κατεύθυνση συνεχίζουμε την προσπάθεια τουριστικής προβολής για τον Βόλο της καρδιάς μας, πάντα μέσα από τη σκοπιά και τη ματιά του επισκέπτη”.
Το κρουαζιερόπλοιο απέπλευσε το απόγευμα της Κυριακής για το λιμάνι του Πειραιά.
Μπορεί να είναι εικόνα 6 άτομα
Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ MUNICIPALITY OF VOLOS 8000 VUTEA true VolosPelion Volos Pelion GREECE"
Προηγούμενο άρθροΟ Μαγνησιακός πανηγύρισε το πρωτάθλημα στην Α’ ΕΠΣΘ-Δείτε εικόνες από τη φιέστα
Επόμενο άρθροΗΠΑ: «Καμπανάκι» από Γέλεν – Είμαστε με το πιστόλι της χρεοκοπίας στον κρόταφο