Συνήθως η εικόνα με το ”ντουμάνι” από την ΑΓΕΤ δεν φαίνεται, αλλά το μυρίζουν πολλοί Βολιώτες στη διάρκεια της νύχτας. Τώρα, μάλιστα, το καλοκαίρι με τα ανοιχτά παράθυρα, η κατάσταση γίνεται τραγικότερη, καθώς είναι πολύ συχνές οι διαμαρτυρίες γι’ αυτή την…..”παράξενη μυρωδιά” μέσα στη νύχτα, που δεν αφήνει τον κόσμο να κοιμηθεί και ποτέ κανένας ανευθυνο’υ’πεύθυνος δεν έδωσε κάποια συγκεκριμένη απάντηση στο ερώτημα ”από που και γιατί”.

Αυτό το φαινόμενο όμως, οπτικοποιήθηκε κιόλας σήμερα, Δευτέρα, το μεσημέρι, για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία στο ”από που”.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Στο ράδιο Β.Ε.ΡΑ γινόμαστε δέκτες παραπόνων πολλών συμπολιτών γι’ αυτό το θέαμα, ενώ και στα κοινωνικά δίκτυα πολλοί Βολιώτες εκφράζουν την εύλογη ανησυχία τους και την οργή τους.

Εδώ και πολύ καιρό δεν γίνεται καμία αναφορά ούτε από την Περιφέρεια Θεσσαλίας, ούτε από το Δήμο Βόλου σ’ αυτό το……μυστηριώδες φαινόμενο της κάπνας. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε ως πολίτες να κοιμόμαστε τον….ύπνο του δικαίου και, ίσως περισσότερο, του αδίκου μ’ αυτή την κατάσταση.

Η ζωή, βέβαια, συνεχίζεται, αλλά, τα εμπόδιά της, για μακροημέρευση, είναι εμφανή καθώς οι υποτιθέμενοι υπεύθυνοι για ελέγχους και άλλα τέτοια….”κουλά”, είναι εμφανώς αφανείς!!!!!

Προηγούμενο άρθροΤαινία για τον Ιησού ετοιμάζει ο Μάρτιν Σκορσέζε
Επόμενο άρθροΜπλε φως: Πώς επηρεάζουν οι οθόνες τα μάτια σας και πώς θα τα προστατέψετε