Ο Δημήτρης Μπουραντάς, ο διακεκριμένος πανεπιστημιακός και βραβευμένος συγγραφέας, έρχεται στο Βόλο προσκεκλημένος του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου προκειμένου να παραβρεθεί και να μιλήσει σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 στις 7.30 το απόγευμα στην Εξωραϊστική Λέσχη Βόλου (Ι.Καρτάλη 3 – Πολυμέρη).
Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο συνεργασίας του 1ου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Βόλου και του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου για την ενεργή και ουσιαστική υποστήριξη των γυναικών που διεκδικούν την εκπαίδευση και την αναβάθμιση των εργασιακών, κοινωνικών και οικονομικών τους δεδομένων.
Με θέμα « Θεμελιώδεις νοημοσύνες για προσωπική και επαγγελματική επιτυχία» ο Δημήτρης Μπουραντάς αναμένεται να αναπτύξει με τη γνωστή επικοινωνιακή του δεινότητα, δεδομένα που ενδιαφέρουν κάθε ενεργό πολίτη με όνειρα και επιδιώξεις. Θα ακολουθήσει συζήτηση με
τον ομιλητή καθώς και βραβεύσεις μαθητριών του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου από τον 1ο Σοροπτιμιστικό Ομιλο Βόλου.
Ο καθηγητής και συγγραφέας Δημήτρης Μπουραντάς είναι πρύτανης του New York College, ιδρυτής και διευθυντής των μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών Διοίκησης Ανθρωπίνου Δυναμικού και Executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ).
Προηγούμενο άρθροΔολοφονία 68χρονης στην Καβάλα: Ανήσυχοι οι κάτοικοι – «Ένας δολοφόνος κυκλοφορεί ανάμεσά μας»
Επόμενο άρθροΗ καλοκαιρινή Μαγνησία που μαγεύει μέσα από εικόνες