Τις στιγμές τρόμου που έζησε στα χέρια ενός συνάδελφου της το καλοκαίρι του 2022 στη Σκιάθο, περιέγραψε το πρωί της Τετάρτης 7 Ιουνίου, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας, μια 25χρονη γυναίκα.

Συγκεκριμένα η κοπέλα κατήγγειλε στο Αστυνομικό Τμήμα της Σκιάθου ότι, στις 23 Ιουλίου του 2022 ο 47χρονος συνάδελφος της με καταγωγή από το Μπαγκλαντές και πατέρας τριών παιδιών, της επιτέθηκε κι αποπειράθηκε να την βιάσει.

Το περιστατικό, σύμφωνα με την καταγγελία, έγινε περίπου στις 2.30 τα ξημερώματα. Η νεαρή γυναίκα όταν σχόλασε από τη δουλειά της, πήγε στο δωμάτιο που παρείχε στους εργαζόμενους ο υπεύθυνος της επιχείρησης και στον ίδιο όροφο, σε διαμορφωμένο χώρο στο μπαλκόνι που ήταν κοινό για όλα τα δωμάτια, έμενε και ο κατηγορούμενος συνάδελφος της, ο οποίος είχε τελειώσει νωρίτερα τη δουλειά και ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι του.

Η 25χρονη πήγε να μαζέψει τα ρούχα της από το μπαλκόνι και ξαφνικά ένιωσε τα χέρια του κατηγορούμενου στο στήθος της. Η κοπέλα φοβήθηκε μήπως ο κατηγορούμενος είχε όπλο, εκείνος με άσκηση βίας την έφερε στο χώρο του, όμως η κοπέλα κατάφερε να τον σπρώξει και πήγε τρέχοντας στο μαγαζί που δούλευε για για να ζητήσει βοήθεια.

Ο υπεύθυνος του μαγαζιού στον οποίο η 25χρονη έτρεξε για να ζητήσει βοήθεια και κατέθεσε ως μάρτυρας, είπε ότι, ο κατηγορούμενος δεν είχε δείξει παρόμοια συμπεριφορά στο παρελθόν.

Στην απολογία του ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες καταθέτοντας ότι, απλώς έσπρωξε την κοπέλα εκείνο το βράδυ και δεν είχε σκοπό να τη βιάσει.

Το δικαστήριο του επέβαλε κατά πλειοψηφία (5-2) ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή.

Προηγούμενο άρθροΔιάσωση κουρούνας νεοσσού από την ένωση παλαιών προσκόπων του 3ου συστήματος αεροπροσκόπων Νέας Ιωνίας Βόλου
Επόμενο άρθροΦίδι τρόμαξε λουόμενους σε παραλία του Βόλου