Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση το απόγευμα της Δευτέρας 12 Ιουνίου, στο εκθεσιακό κέντρο του Δήμου Βόλου, η ΕΠΣ Θεσσαλίας στο εκθεσιακό κέντρο, βράβευσε μέλη ομάδων, τις τρεις πρώτες ηλικιακές ομάδες κάθε κατηγορίας και πρόσωπα που ξεχώρισαν στον αθλητισμό για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Παρόντες μεταξύ άλλων ήταν, ο πρόεδρος της ΕΠΣΘ Μίλτος Καλόγηρος, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός και ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος.

Στην έναρξη της τελετής τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των, Χαράλαμπου Ζέρβα και Αντώνη Μάνδαλου, που έφυγαν από τη ζωή πολύ νωρίς, αφήνοντας έντονο το στίγμα τους στον Αθλητισμό και ιδιαίτερα στο Ποδόσφαιρο της Μαγνησίας.

Συγκεκριμένα η ΕΠΣΘ τίμησε τον Παντελή Λουφόπουλο που έχει διατελέσει παίκτης και πρόεδρος στον Αστέρα Ριζόμυλου, για την προσφορά του ως ο παλαιότερος παράγοντας, ενώ από το χώρο της διαιτησίας βραβεύτηκε ο ”γερόλυκος” Θωμάς Σακαρίκος. Από τους προπονητές, ως παλαιότερος τιμήθηκε ο Γεράσιμος Σαρρής, που ως ποδοσφαιριστής έχει αγωνιστεί με τρεις ομάδες του Βόλου στη Β’ Εθνική, δηλαδή με τον Τοξότη, τον Ολυμπιακό Βόλου και τη Νίκη, ενώ την τιμητική πλακέτα για λογαριασμό του παρέλαβε ο Αλ. Μαλακασιώτης. Επίσης, για την πολύχρονη δραστηριοποίησή του στο χώρο του ποδοσφαίρου τιμήθηκε ο Βολιώτης δημοσιογράφος Βασίλης Ζηνέλης.

Επίσης βραβεύτηκαν ο Ανέστης Χούμπλης, για την προσφορά του στο ποδόσφαιρο της Μαγνησίας, συνδυάζοντας τις ιδιότητες του ποδοσφαιριστή και του φοιτητή και ο Ηρακλής Βόλου πήρε το βραβείο fair play για τη φετινή χρονιά.

Για την πρόσφατη αποχώρησή τους από την ενεργό δράση, τιμητικές πλακέτες έλαβαν οι Λευτέρης Δενελάβας και Παναγιώτης Κοντοβάς, με τελευταίο τους σταθμό τους Τοξότη Βόλου και ΓΣ Αλμυρού αντίστοιχα.

Επίσης βραβεία έλαβαν οι πρώτοι σκόρερ των τριών πρωταθλημάτων Ανδρών (Α’, Β’ και Γ’ ΕΠΣΘ) που ολοκληρώθηκαν προσφάτως, δηλαδή ο Ιάσονας Παπαδημητρίου (44 τέρματα στην Α’ ΕΠΣΘ με την Αγία Άννα), Κώστας Τσουπαρέλος (22 τέρματα στη Β’ ΕΠΣΘ με τον ΑΟ Σκοπέλου) και Θανάσης Κατσαβριάς (25 τέρματα στη Γ’ ΕΠΣΘ με τον Αχιλλέα Αχιλλείου).

Τέλος, η ΕΠΣ Θεσσαλίας απένειμε μετάλλια στους παίκτες και τα τρόπαια τις τρεις πρώτες ομάδες σε κάθε ηλικιακό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ανά κατηγορία βραβεύτηκαν οι ομάδες:

Τμήματα υποδομών Γυναικών: Βόλος 2004, Αγία Άννα Ladies, Βόλος Girls

Κ15: ΝΠΣ Βόλος, Αγία Άννα, ΓΣ Αλμυρού

K14: NΠΣ Βόλος, Αγία Παρασκευή, Αγία Άννα

Κ13: Αγία Παρασκευή, Αγία Άννα, ΝΠΣ Βόλος

Κ12: Αγία Άννα, Αγία Παρασκευή, Σαρακηνός

Κ11: Αγία Άννα, Αγία Παρασκευή, Αγία Άννα 2

Κ10: Αγία Άννα, Αγία Παρασκευή, ΝΠΣ Βόλος.

Προηγούμενο άρθρο«Αθέμιτη κρατική παρέμβαση και περίεργος ο ρόλος της ΕΠΟ»
Επόμενο άρθροΠανθεσσαλικό τουρνουά βετεράνων ποδοσφαιριστών στα Τρίκαλα με δόξες του παρελθόντος