Στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου οδηγήθηκε χθες ένας 45χρονος άνδρας, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της ενδοοικογενειακής απειλής. Πιο συγκεκριμένα, ο κατηγορούμενος έσπασε ένα τζάμι απειλώντας την ηλικιωμένη μητέρα του, με αποτέλεσμα να συλληφθεί την Κυριακή.

Ο 45χρονος ήθελε να δικαστεί την ίδια ημέρα, απορρίπτωντας το δικαίωμα της αναβολής, καθώς όμως η μητέρα του ήταν απούσα από το ακροατήριο, το Δικαστήριο έκρινε πως η απουσία της μάρτυρα κατηγορίας ήταν άκρως σημαντική για τη συνέχεια της διαδικασίας. Η δίκη αναβλήθηκε για το πρωί της Πέμπτης 15 Ιουνίου.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας και εξάρτησης από ναρκωτικές ουσίες, ζήτησε συγνώμη από τη μητέρα του, το Δικαστήριο και τους αστυνομικούς, ενώ υποστήριξε ότι έσπασε το τζάμι του σπιτιού που συγκατοικεί με την μητέρα του, επειδή είχε άγχος για τα αποτελέσματα ιατρικών εξετάσεων που περιμένει τις επόμενες ημέρες. Ζητώντας μια ακόμη ευκαιρία, υποσχέθηκε πως δεν πρόκειται να ξαναπροκαλέσει βίαιο επεισόδιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 45χρονος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με την μητέρα του, η οποία τον φροντίζει και του δίνει στέγη για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα του, τα οποία σύμφωνα με τον ίδιο του προκάλεσαν άγχος με αποτέλεσμα να χτυπήσει το τζάμι και να το σπάσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι χρήστης ουσιών εδώ και περίπου 30 χρόνια, ενώ το τελευταίο διάστημα παρακολουθεί πρόγραμμα απεξάρτησης στον ΟΚΑΝΑ.

Καθώς ο 45χρονος δεν έχει κάποιο άλλο μέρος να μείνει, το Δικαστήριο αποφάσισε να μεταφερθεί μέχρι την δίκη στον κάτω όροφο του σπιτιού του, το οποίο ήταν μέχρι τότε κλειστό, ενώ για την άρση της κράτησής, του επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι να μην προσεγγίζει την μητέρα και το σπίτι της.

Προηγούμενο άρθροΣτο φως νέες καταγγελίες για τον 63χρονο παιδόφιλο
Επόμενο άρθροΣε Ρέθυμνο και Ηράκλειο σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας