Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για την δράση του 63χρονου παιδόφιλου που συνελήφθη στην Ομόνοια, μετά την παγίδα που του έστησε η οικογένεια μίας 14χρονης, στην οποία έστελνε χυδαία μηνύματα. Οι αρχές ερευνούν παράλληλα και άλλες καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες, ο παιδόφιλος μοίραζε έξω από τα σχολεία χαρτάκια ερωτικού περιεχομένου με το τηλέφωνο του.

Παρόλα αυτά, ο 63χρονος παιδόφιλος αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος, μετά από προφορική εντολή του εισαγγελέα. Ακόμη, δεν αποκάλυψε ποτέ στην αστυνομία την διεύθυνση της κατοικίας του, παρά μόνο ότι διαμένει στον Κολωνό. Ως προς τις καταγγελίες, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να απολογηθεί στον εισαγγελέα. Κατηγορείται ότι πλησίασε ανήλικες με σκοπό να έρθει σε ερωτική επαφή μαζί τους.

Πέταγε χαρτάκια με τον αριθμό του έξω από σχολείο

Πληθαίνουν οι καταγγελίες των κατοίκων της περιοχής που έμενε παλιά, ο 63χρονος. Σύμφωνα με αυτές, ο παιδόφιλος άφηνε χαρτάκια ερωτικού περιεχομένου με το τηλέφωνο του έξω από το δημόσιο σχολείο της περιοχής.

Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι αναφέρουν ότι ο παιδόφιλος ζωγράφιζε χυδαία σκίτσα και καλούσε σε ερωτικές συνευρέσεις γράφοντας πάνω στα χαρτάκια τον αριθμό τηλεφώνου του. «Βρίσκαμε χαρτάκια με ανώμαλο περιεχόμενο και ένα τηλέφωνο. Τον παρακολούθησα και τον είδα ότι πέταξε αυτός το χαρτί» καταγγέλλει ένας κάτοικος.

«Τα χαρτάκια έγραφαν αντρικό όνομα και έλεγαν πως κάνει διάφορα πράγματα» λέει μία άλλη γυναίκα. «Τον πιάσαμε, του μιλήσαμε λίγο όμορφα και μετά σηκώθηκε και έφυγε. Από την ώρα που διαπίστωσα ότι είναι αυτός που τα πετάει, σηκώθηκε και έφυγε» λέει ένας κάτοικος, σύμφωνα με τον οποίο ο 63χρονος «τα ίδια έκανε και στην προηγούμενη γειτονιά του, στα Πετράλωνα».

Τέλος, ο πατέρας της 14χρονης ανέφερε πως αυτός κινείται στα Πετράλωνα, στον Κολωνό και την Καλλιθέα, απ’ ό,τι με πήρε τηλέφωνο ένα παιδί που έχει παιδότοπο στα Πετράλωνα, τον έχουν δει συνέχεια έξω απ’ τον παιδότοπο» συμπλήρωσε ο πατέρας της ανήλικης.

Τον αναγνώρισε η 12χρονη από τα Σεπόλια

Πέρα από τις παραπάνω καταγγελίες, τον 63χρονο φέρεται να αναγνώρισε, ανάμεσα σε άλλους άνδρες, η 12χρονη από τα Σεπόλια. Μάλιστα, η θεία της ανήλικης, ανέφερε, στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», πως το ραντεβου δεν κανονίστηκε μέσα από μηνύματα, οπότε δεν υπάρχει κάτι γραπτό.

Ακόμη, η ίδια ανέφερε πως ο παιδόφιλος, μετά το ραντεβού τους, την «έστειλε» και σε έναν ηλικιωμένο άνδρα. Στην συνέχεια, ο δικηγόρος της μητέρας, Απόστολος Λύτρας, ανέφερε «Η 12χρονη στην έκτη της κατάθεση είχε αναφέρει συγκεκριμένα πράγματα τα οποία οδήγησαν και στις 8 τελευταίες συλλήψεις, εκ των οποίων οι 7 προφυλακίστηκαν. Σε αυτή την κατάθεση, έχει αναφερθεί και σε τρία ακόμα άτομα τα οποία έχει φωτογραφήσει και είναι Έλληνες.

Έχει αναφερθεί σε ένα περιστατικό με έναν αστυνομικό και έχει αναφέρει και κάποια στοιχεία για κάποια άλλα άτομα εκ των οποίων αναγνώρισε και τον 63χρονο. Τον έχει περιγράψει, δεν θυμάται το όνομά του. Τον αναγνώρισε βλέποντας την φωτογραφία του. Ξέρει μάλιστα και πού μένει». Ο ίδιος προσέθεσε: «Όλα αυτά εδώ και μήνες, εγώ ο ίδιος πήγα και τα ανέφερα στην Ανακρίτρια, της είπαμε ότι η 12χρονη θέλει να πει κι άλλα στοχεία. Αλλά απέρριψε το αίτημά μας».

«Έτσι παγίδευσα τον παιδόφιλο και τον παρέδωσα στην αστυνομία»

Μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, ο πατέρας της 14χρονης διηγήθηκε τον τρόπο με τον οποίο παγίδευσε και παρέδωσε τον 63χρονο παιδόφιλο. Ο κύριος Γιάννης, ανέφερε ότι «Είχε στείλει μήνυμα σε ένα άλλο κοριτσάκι, σε μία φίλη της κόρης μου και μετά στην κόρη μου. Δεν ξέρουμε πού βρήκε τον αριθμό των κινητών των κοριτσιών. Τα κορίτσια στην αρχή νόμιζαν ότι είναι από κάποιο συμμαθητή και τους κάνουν πλάκα.

«Αρχικά η κόρη μου μίλησε στην μαμά της και μετά όταν πήγα σπίτι με κοιτάει στα μάτια το κορίτσι μου κι δακρύζει. Ντρεπόταν να μου δείξει το κινητό, είναι ένα πράγμα που στα 14 της δεν το έχει ξαναδεί». Στην συνέχεια η μητέρα του κοριτσιού υποδύθηκε την ανήλικη και συνέχισε την επικοινωνία με τον παιδόφιλο. Ο πατέρας της ανήλικης ανέφερε ότι ο δράστης ήξερε ότι επικοινωνούσε και έστελνε τα μηνύματα με το χυδαίο περιεχόμενο σε παιδιά.

Ερωτώμενος ο πατέρας της ανήλικης το ραντεβού πώς κανονίστηκε απάντησε: «Το ραντεβού το έκλεισε η γυναίκα μου με το παιδί, που είχαν συμβουλευτεί πιο πριν την αστυνομία για αυτό. Εγώ βρέθηκα στο σημείο λίγο πιο πριν. Όταν τον έπιασα είπε αυτό που λένε όλοι, ότι δεν ήξερε ότι είναι ανήλικη». Σχετικά με την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος ο 63χρονος σχολίασε ο πατέρας της ανήλικης: «Αυτό είναι κάτι που πρέπει να διορθωθεί. Να αφήσουν την αστυνομία σε τέτοιες περιπτώσεις να ψάξει ποιος είναι ο καθένας».

«Το έχει κάνει 1.000 φορές και θα του δώσει ότι θέλει»

Κατόπιν τούτων, ο πατέρας της ανήλικης ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, όλα όσα πέρασε η κόρη του. Άλλωστε στόχος του ήταν, να δουν το πρόσωπο του 63χρονου παιδόφιλου και άλλα κορίτσια που τυχόν έχουν πέσει θύματα του, προκειμένου να μιλήσουν, όπως έκανε η 14χρονη.

Στο βίντεο που ανέβασε εμφανίζεται ο 63χρονος με αίματα στο στόμα και χτυπήματα στο πρόσωπο. Ακούγονται φωνές να του λένε «εδώ ο ανώμαλος, σε 13 χρονών κορίτσι;» και αυτός να απαντά «δεν είμαι ανώμαλος, αν δεν ξέρω την ηλικία…».

«Παρασκευή βράδυ, βλέπω την κόρη μου 14 χρονών να κλαίει της λέω τι έχεις κορίτσι μου και μου δείχνει τα παρακάτω το εν λόγο σκουπίδι έστελνε βίντεο φωτογραφίες και οτιδήποτε άλλο στο παιδί μου και σε άλλο ένα παιδί ανήλικο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία ακούγοντας εγώ δίπλα να του λέει το παιδί μου “γιατί κύριε μου στέλνετε αυτά;” της απαντάει “γιατί θέλω να σε γ@@”.

Με μία θρασύτητα και έτσι έγινε αλλά με τα αντίθετα αποτελέσματα για το σκουπίδι αυτό. Βέβαια από κοντά έλεγε δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικη. Η πρώτη δικαιολογία σε κάθε παιδεραστή δεν ήξερα ότι ήταν ανήλικη. Ηξερες σκουπίδι ότι ήταν ανήλικα τα παιδιά. Έπεσες όμως σε λάθος παιδί που μίλησε. Σε ένα άλλο κοριτσάκι έλεγε ότι θα το πάει στο ξενοδοχείο του και ότι το έχει κάνει 1.000 φορές και θα του δώσει ότι θέλει. Όντως το πορτοφόλι του είχε 600 € και σε ένα λογαριασμό 150.000 €.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΒόλος: Κρατείται ο Αφγανός που μετέφερε Σύριους πρόσφυγες
Επόμενο άρθροΒόλος: 45χρονος απειλούσε την μητέρα του – Έσπασε ένα τζάμι από το άγχος του