«Για μας η διαμαρτυρία είναι η θέση και η στάση ζωής» δήλωσε η Νατάσσα Μποφίλιου στη συναυλία της που πραγματοποίησε χθες Πέμπτη (15.6.2023) στον Βόλο εν μέσω του τριήμερου εθνικού πένθους που είχε κηρυχθεί μετά το ναυάγιο στην Πύλο.

Αν και αρκετοί καλλιτέχνες ανέβαλαν προγραμματισμένες συναυλίες και παραστάσεις για άλλες ημερομηνίες μετά το πέρας του τριήμερου εθνικού πένθους, η Νατάσα Μποφίλιου έδωσε κανονικά τη συναυλία της στο ανοιχτό θέατρο Νέας Ιωνίας στον Βόλο.

«Δεν είναι η αποχή. Για μας η διαμαρτυρία είναι η θέση και η στάση ζωής» δήλωσε η Νατάσα Μποφίλιου, δικαιολογώντας την απόφασή της για την πραγματοποίηση της συναυλίας.

«Σκεφτόμαστε» συνέχισε, «ότι δεν έχουμε σκοπό, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα, που τίποτα δεν έχουν σαν αποτέλεσμα, ότι δεν έχουμε σκοπό να πενθούμε τρεις ημέρες. Ο δικός μας πόνος δεν κρατάει τρεις ημέρες.

@alexandrakofou #fyp #volos #natasabofiliou πρωτότυπος ήχος –

https://www.tiktok.com/embed.js

Κρατάει, μαζί με τη δέσμευσή μας, ότι θα παλεύουμε όλη μας τη ζωή δίκαιους αγώνες για έναν άλλο κόσμο, που μέσα στη θάλασσα, το μόνο που θα συμβαίνει, είναι να κολυμπάμε και να σκεφτόμαστε καλύτερα τον εαυτό μας και όχι να πνίγουμε ανθρώπους, με τις χυδαίες και ελεεινές πολιτικές που επιλέγουμε».

«Αυτή είναι η δική μας η διαμαρτυρία» κατέληξε η Νατάσα Μποφίλιου και αποθεώθηκε από το κοινό που πήγε στη συναυλία για να την ακούσει.

To άρθρο Η Νατάσσα Μποφίλιου έδωσε συναυλία στον Βόλο εν μέσω τριήμερου εθνικού πένθους – Τι δήλωσε δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΓιατί δεν καταγράφηκε από κάμερες η στιγμή της βύθισης του πλοίου με τους μετανάστες-Η θέση του Λιμενικού
Επόμενο άρθροΤρεις συλλήψεις διακινητών ναρκωτικών στο Βόλο σε επιχείρηση της Αστυνομίας στον οικισμό ρομά Νεάπολης