Στη σύλληψη ενός 23χρονου για κοκαΐνη προχώρησαν οι Αρχές στη Μύκονο μετά από ένα ύποπτο δέμα που είχε σταλεί από το Χαλάνδρι.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το cyclades24.gr, συνελήφθη χθες (Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023) στη Μύκονο, ένας 23χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε κακουργηματικού χαρακτήρα δικογραφία για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

Επίσης, στην υπόθεση εμπλέκεται ακόμη ένας Έλληνας ηλικίας 21 ετών.

Το δέμα που τον «έκαψε»

Ειδικότερα, στο πλαίσιο εντοπισμού ύποπτου δέματος ναρκωτικών σε εταιρία ταχυμεταφορών, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Μυκόνου, τέθηκε σε εφαρμογή διαδικασία ελεγχόμενης παράδοσης.

Κατά τον έλεγχο του δέματος, από αστυνομικούς στη Μύκονο, διαπιστώθηκε ότι περιείχε επιμελώς κρυμμένες 22 μικροσυσκευασίες κοκαΐνης συνολικού βάρους 24 γραμμαρίων.

Ακολούθως, από την εξέλιξη της υπόθεσης και την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του παραλήπτη και σήμερα το πρωί πραγματοποιήθηκε έρευνα στην κατοικία του στη Μύκονο, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα «φιξάκι» κοκαΐνης, θρυμματιστής κάνναβης, δύο κινητά τηλέφωνα και 2.090 ευρώ.

Παράλληλα προσδιορίστηκε η ταυτότητα του αποστολέα και εντοπίσθηκε από αστυνομικούς στο Χαλάνδρι Αττικής. Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου.

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΚατασκοπεία απ’ τον βυθό της θάλασσας
Επόμενο άρθροΤσίπρας: Θα σταματήσουμε με την ψήφο μας στην κάλπη μία ασύδοτη και ανεξέλεγκτη δεξιά