Μια μητέρα βρέφους μόλις επτά μηνών βρέθηκε χθες στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου για να καταθέσει εναντίων του συζύγου της, ο οποίος φέρεται να την χτύπησε, απειλώντας παράλληλα ότι θα τη σκοτώσει.

Πιο συγκεκριμένα, η 30χρονη μητέρα απευθύνθηκε έντρομη το βράδυ της Τρίτης στις αρχές, όπου και κατήγγειλε τον 31χρονο άντρα για περιστατικά βίας και απειλών στο σπίτι όπου μένουν με το επτά μηνών παιδί τους. Αξίζει να σημειωθεί πως η 30χρονη εμφανίστηκε με γύψο στο χέρι στο ακροατήριο, ενώ στην κατάθεσή της έδινε μια εικόνα πολύ σοβαρού και μορφωμένου ανθρώπου.

Η γυναίκα δήλωσε έντρομη ότι κινδυνεύει, ενώ ταυτόχρονα δεν ξέρει που να μείνει για να είναι ασφαλής. Η 30χρονη εξήγησε πως το περιστατικό της Τρίτης δεν είναι μεμονωμένο, αλλά οι καυγάδες τους είναι συχνοί και πολλές φορές πηγάζουν από τη ζήλεια του 31χρονου άντρα.

Ο 31χρονος, ο οποίος αντιμετωπίζει κατηγορίες για ενδοοικογενειακή απειλή και σωματική βλάβη αδύναμων προσώπων, έκανε λόγο στην απολογία του πως έχει υποψίες ότι η γυναίκα του τον απατάει και το 7μηνο βρέφος δεν είναι δικό του, γεγονός που τον έχει κάνει περίγελο στους φιλικούς του κύκλους. Η ζήλεια του δηλαδή αποτέλεσε αφορμή για το βίαιο ξέσπασμα του και την καταπίεση που υπέστη η σύζυγός του.

Ο κατηγορούμενος ζήτησε αναβολή έως και την Παρασκευή για να προετοιμάσει την απολογία του, ενώ έθεσε και το ενδεχόμενο να πάει η υπόθεση στη διαδικασία της ποινικής διαμεσολάβησης. Το Δικαστήριο επίσης αποφάσισε ενάντια στην άρση της κράτησης του κατηγορουμένου, με αποτέλεσμα ο 31χρονος να βρίσκεται στην φυλακή μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης την Παρασκευή.

Προηγούμενο άρθροΚοινωνικός Τουρισμός: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα
Επόμενο άρθροΒόλος: Αριθμούς ρεκόρ έκανε σε αλκοτεστ 55χρονος – Προκάλεσε τροχαίο στον Αλμυρό