Η Σελένα Γκόμεζ ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της ταινίας «Emilia Perez» στο Παρίσι, και δήλωσε το ενθουσιασμό της για την πρωτεύουσα της Γαλλίας.

«Ευχαριστώ το Παρίσι που ήταν το σπίτι μου για δύο μήνες, Λάτρεψα κάθε στιγμή», έγραψε σε ανάρτησή της η Σελένα Γκόμεζ.

«Δουλεύοντας σε αυτή την ταινία έχει αλλάξει εντελώς η ζωή μου. Ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα σύντομα! Σας αγαπώ όλους», κατέληξε.

Η ταινία «Emilia Perez» του Γάλλου σεναριογράφου και σκηνοθέτη Ζακ Οντιάρ ακολουθεί έναν Μεξικανό βαρόνο ναρκωτικών τον οποίο υποδύεται η Βραζιλιάνα τρανς ηθοποιός Κάρλα Σοφία Γκασκόν. Υποβάλλεται σε αλλαγή φύλου για να γίνει, «γυναίκα που πάντα ονειρευόταν να είναι» και να ξεκινήσει μία νέα ζωή μακριά από τη θανατηφόρα επιχείρηση.

Σύμφωνα με την Daily Mail ο ρόλος της Σελένα Γκόμεζ κρατείται επτασφράγιστο μυστικό καθώς πρωταγωνιστεί μεταξύ άλλων με την Ζόε Σαλντάνα και τον Έντγαρ Ραμίρες.

Επίσης στις 8 Αυγούστου η διάσημη ηθοποιός θα επιστρέψει ως Μέιμπελ Μόρα για την τρίτη σεζόν της σειράς «Only Murders in the Building» στο Hulu.

To άρθρο Ενθουσιασμένη με το Παρίσι η Σελένα Γκόμεζ – «Ο ρόλος στην ταινία Emilia Perez μου άλλαξε τη ζωή» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΕντυπωσιακό το ανακαινισμένο κλειστό Δημοτικό Θέατρο Βόλου-Δείτε πολλές εικόνες
Επόμενο άρθροΤραγωδία- 55χρονος καταπλακώθηκε από γκαραζόπορτα και σκοτώθηκε