Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Ξενοδοχείο Valis Resort στην Αγριά Βόλου, την Πέμπτη 22 και την Παρασκευή 23 Ιουνίου η 12η Γενική Συνέλευση Προέδρων της Ομοσπονδίας Καθηγητών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, Ο.Κ.Π.Ε.

Στη συνέλευση, η οποία διεξήχθη μέσα σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα, συμμετείχαν τα μέλη των Δ.Σ. των ΣΥ.Κ.Π.Ε. πανελλαδικώς, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥ.Κ.Π.Ε. Μαγνησίας παρέστη σύσσωμο στη συνέλευση, αποτελούμενο από τους/τις: Ευαγγελία Κανούτα, πρόεδρο, Χαράλαμπο Βαφείδη Αντιπρόεδρος, Ζωή Τσιπνή, Γενική Γραμματέα, Παναγιώτη Σιαμούρη, Οργανωτικό Γραμματέα, Κατερίνα Κασιάρα, μέλος.

Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης που εκτέθηκαν και συζητήθηκαν περιλάμβαναν, μεταξύ άλλων: την έκθεση πεπραγμένων από το Δ.Σ. της Ο.Κ.Π.Ε. του ακαδημαϊκού έτους 2022-23, την έκθεση πεπραγμένων από τα Δ.Σ. των ΣΥ.Κ.Π.Ε. του ακαδημαϊκού έτους 2022-23, τον οικονομικό απολογισμό της Ο.Κ.Π.Ε. για το έτος 2022, την επιμόρφωση εκπαιδευτικών, τις νέες τάσεις και πρακτικές εκπαίδευσης, την εργασιακή σταθερότητα και ασφάλεια (νεοδιόριστοι, αναπληρωτές — ωρομίσθιοι, νομική συνδρομή), τις θέσεις και τις διεκδικήσεις της Ομοσπονδίας (αναβάθμιση διεκδικητικού πλαισίου, επικαιροποίηση των θέσεων της Ομοσπονδίας, προγραμματισμό νέων δράσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2023-24) .

Προηγούμενο άρθροΠου κέρδισαν, που έχασαν τα κόμματα στη Μαγνησία
Επόμενο άρθροΠαιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2023-2024: Ποια ΑΦΜ μπορούν να υποβάλουν αίτηση