Μετά από ένα συγκλονιστικό ημιτελικό η Ρεάλ με επική ανατροπή σε ένα λεπτό και ήρωα από το πουθενά τον Χοσέλου, λύγισε την Μπάγερν με 2-1 στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και έκλεισε ραντεβού με την Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League.

Ο Ισπανός επιθετικός μπήκε αλλαγή στο 81΄ενώ οι Βαυαροί προηγούνταν με 1-0, μετά το γκολ του Ντέιβις στο 68 και σκοράροντας δύο φορές κατάφερε να φέρει τούμπα τα δεδομένα πρόκρισης, στέλνοντας το συγκρότημα του Αντσελότι στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσει την Ντόρτμουντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο 13ο λεπτό οι γηπεδούχοι έφτασαν μία ανάσα από το 1-0, καθώς είχαν διπλή ευκαιρία για να σκοράρουν.

Ο Βινίσιους έκανε διαγώνιο σουτ, με την μπάλα να χτυπάει στο αριστερό δοκάρι, ενώ στη συνέχεια ο Ροντρίγκο πήρε το «ριμπάουντ» και σούταρε, βλέποντας όμως τον Νόιερ να φωνάζει «παρών».

Στο 47′ οι Βαυαροί είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον Ντέιβις. Ο άσος της Μπάγερν σούταρε από αριστερά μέσα στην περιοχή και αφού ο Καρβαχάλ  έβαλε την προβολή,  η μπάλα πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οκτώ λεπτά αργότερα η «βασίλισσα» «απάντησε» στις ευκαιρίες, όταν από σέντρα του Βινίσιους ο Ροντρίγκο έκανε την προβολή, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι.

 

Στο 60′ η Ρεάλ φλέρταρε εκ νέου με το γκολ, ωστόσο ο Νόιερ με μία εκπληκτική απόκρουση είπε «όχι» σε σουτ του Βινίσιους.

Στο 68΄η ομάδα του Τούχελ πάγωσε το «Μπερναμπέου» ανοίγοντας το σκορ για τους φιλοξενούμενους με ψύχραιμο πλασέ.

Στο 86ο λεπτό οι «μερένχες» κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τη χρυσή αλλαγή του Αντσελότι, τον Χοσελού, που είχε περάσει στο ματς πέντε λεπτά νωρίτερα.

Ο Βινίσιους σούταρε, ο Νόιερ προσπάθησε να μπλοκάρει αλλά η μπάλα του γλίστρησε, με τον Ισπανό να παίρνει το «ριμπάουντ» στέλνοντας από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

 

Μάλιστα ο ίδιος παίκτης στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έκανε την ολική ανατροπή για τη Ρεάλ, βρίσκοντας δίχτυα με προβολη, έπειτα από γύρισμα του Ρούντινγκερ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το γκολ ακυρώθηκε αρχικά για οφσάιντ, αλλά μπήκαν γραμμές και μέτρησε κανονικά.

 

Ρεάλ Μαδρίτης-Μπάγερν Μονάχου 2-1

Γκολ: 68′ Ντέιβις (Μπάγερν), 86′, 90+1′ Χοσέλου (Ρεάλ)

Κίτρινες: Καμαβινγκά (Ρεάλ)

Κόκκινες:

Δοκάρια: 13′ Βινίσιους (Ρεάλ)

Ρεάλ Μαδρίτης: Λουνίν, Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο, Μεντί, Τσουαμενί (70′ Καμαβινγκά), Κρόος (70′ Μόντριτς), Βαλβέρδε (81′ Χοσέλου), Μπέλιγχαμ, Ροντρίγκο (81′ Ντίας), Βινίσιους

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Κίμιχ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Μαζραουί, Πάβλοβιτς, Λάιμερ, Σανέ (76′ Κιμ), Μουσιάλα (85΄Μίλερ), Γκνάμπρι (27′ λ.τ Αλφόνσο Ντέιβις), Κέιν (85′ Τσούπο-Μότινγκ)

 

 

 

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑstraZeneca: Η απόσυρση, οι παρενέργειες, η ανησυχία και τι λένε οι ειδικοί για όσους έκαναν το εμβόλιο
Επόμενο άρθροShrinkflation: Προειδοποιητικές ετικέτες στα σούπερ μάρκετ