Η Κλέλια Ρενέση σχολίασε το εκλογικό αποτέλεσμα, προβλέποντας ότι έρχονται δύσκολες ημέρες και καλώντας τον κόσμο να οργανωθεί.

Ανάρτηση για το αποτέλεσμα των εκλογών έκανε η Κλέλια Ρενέση, με τη γνωστή ηθοποιό να επισημαίνει ότι έρχονται δύσκολες ημέρες.

«Μην κλαίτε τον πεθαμένο/ μην υποκρίνεστε ότι δεν το περιμένατε/ μην πιστεύετε ότι κάποιος θα μας σώσει σαν θεός λυτρωτής / μην μεταφέρετε τις ευθύνες αλλού/ μην ψάχνετε εχθρούς έξω απ’ τον εαυτό. Αυτοδιοργάνωση / Αυτοδιαχείριση / συλλογικότητα / κοινότητα / αλληλεγγύη. Αυτές είναι οι λέξεις που πρέπει να πρωτοστατήσουν στις καρδιές μας το επόμενο διάστημα», έγραψε η Κλέλια Ρενέση σε ανάρτησή της στο Instagram.

Η ίδια πρόσθεσε ότι: «Ό,τι περνάει απ’ το χέρι μας πρέπει επιτελούς να γίνει. Και είναι πολλά αυτά που μπορούν να γίνουν».

«Αυτοί που περιμένουν απ’ τους διαχειριστές μας να δώσουν λύσεις για τη ζωή μας, θα βρεθούν στην πιο δυσμενή θέση. ΟΡΓΑΝΩΘΕIΤΕ! Έρχεται κατακλυσμός και θα μας λένε ότι είναι μια μικρή μπόρα…», κατέληξε η Κλέλια Ρένεση.

Η ανάρτηση στο Instagram

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr



Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΑκίνητα: Αντίστροφη μέτρηση για δήλωση μισθωτηρίων και διορθώσεις στο Ε9
Επόμενο άρθροΒόλος: Κατήγγειλαν την κόρη τους για συνεχείς απειλές και βία – “Δεν είναι ζωή αυτή”