Η Πανελλήνια Φιλανθρωπική Δράση ΘΑΥΜΑ, συνεχίζει την εκστρατεία ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για τη «ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ» και σας προσκαλεί σήμερα Τετάρτη 28 Ιουνίου στις 19:00μ.μ., να απολαύσετε το καφέ σας δίπλα στη θάλασσα, στο Glamour Café, στην Νέα Αγχίαλο.
Όπως αναφέρεται απ΄τους διοργανωτές, σκοπός της εκδήλωσης, η ψυχολογική ενδυνάμωση των γυναικών στην εποχή μας.
Πως επιβαρύνουν οι πολλαπλοί ρόλοι που έχει επωμιστεί τα τελευταία χρόνια, πως επιδρούν στην υγεία της και την ψυχολογία της και η αντιμετώπισή τους.
Συνδιοργάνωση: ΕΚΠΟΛ (ΕΤΑΙΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ)
Θα συμμετέχει η Δημοτική Κοινότητα Νέας Αγχιάλου με Πρόεδρο τη Βασιλική Πυργάνη – Παρασκευοπούλου.
Η Δημοσιογράφος Εύη Ράπτη, θα συντονίσει το πρόγραμμα της εκδήλωσης.
Για πρώτη φορά ενώνονται 5 Σύλλογοι μαζί, για πολύ καλό σκοπό!: Φιλοπρόοδος Σύλλογος Νέας Αγχιάλου , Σύλλογος Γυναικών Νέας Αγχιάλου, Σύλλογος εν Θεσσαλία Οξυωτών Νέας Αγχιάλου “Η Οξυά”, Πολιτιστικός Αθλητικός Σύλλογος Νέας Αγχιάλου η “Νέα Αγχίαλος”, Πολιτιστικός Σύλλογος Μικροθηβών «Φθιώτιδες Θήβες».
Θα συμμετέχουν: Γιούλη Μποντού-Τοκαλή, Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βόλου. Βίκυ Παππά Προσωποκεντρική και Γνωσιακή Συμπεριφοριστική Σύμβουλος Ψυχικής Υγείας. Φωτεινή Ματσούκα Διαιτολόγος – Διατροφολόγος . Έλενα Τζώγιου Make Up Artist.
Τα έσοδα της βραδιάς, θα διατεθούν: Στην 20χρονη Χανιώτισσα Ραφαέλα Πιτσικάλη, προκειμένου να επισκεφτεί το εξειδικευμένο MD-Aderson Cancer Center στο Χιούστον των ΗΠΑ. Σε συμπολίτες της Δημοτικής Κοινότητας Ν. Αγχιάλου, που αντιμετωπίζουν καθημερινά προβλήματα επιβίωσης».

Προηγούμενο άρθροΕλια: Ξεκινά το πρόγραμμα δακοκτονίας στη Μεσσηνία
Επόμενο άρθροΔιαμαρτυρία φοιτητών του Τμήματος Επιστημών Ξύλου στην Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας