Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Μπορεί να νιώθεις ότι σου λείπει λίγο η κατεύθυνση με τον Ποσειδώνα να προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του. Θα μπορούσες να αμφισβητήσεις τα κίνητρα ενός φίλου, καθώς η πίστη προσωρινά παραπαίει. Επίσης μπορεί να υπάρχουν κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις, ειδικά γύρω από ένα μακροπρόθεσμο όνειρο ή μια φιλία, αλλά αυτό είναι προσωρινό.

Κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ποσειδώνα θα έρθεις ξανά σε επαφή με καλά κρυμμένα σου όνειρα. Ενδεχομένως να τα εξελίξεις κιόλας με σκοπό να ταιριάζουν καλύτερα στις τωρινές συνθήκες. Αργότερα σήμερα είσαι ψυχικά απασχολημένη. Μια σημαντική ιδέα ή ένα project ανθίζει.

Δίδυμοι: Μπορεί να βιώσεις μια μικρή κρίση πίστης αυτές στις μέρες με το σταθμό του Ποσειδώνα στον ηλιακό 10ο οίκο σου, που το πιθανότερο είναι να έχει να κάνει με μια επαγγελματική ευκαιρία. Φαίνεται πως το σύμπαν θέλει να αμφισβητήσεις πρώτα τους στόχους σου ώστε στην συνέχεια να τους ενισχύσεις. Αυτό που μοιάζει με έλλειψη κατεύθυνσης, μπορεί τελικά να λειτουργήσει υπέρ σου, καθώς μαθαίνεις τι θέλεις πραγματικά.

Ο ανάδρομος σταθμός του Ποσειδώνα που συμβαίνει σήμερα, είναι ένα ετήσιο γεγονός και μια ουσιαστική στιγμή για αυτοκατανόηση. Αργότερα ωστόσο σήμερα και αύριο τα οικονομικά θέματα και οι πρακτικές υποθέσεις βρίσκονται στο επίκεντρο.

Καρκίνος: Πάρε το χρόνο σου πριν βγάλεις τα συμπεράσματά σου. Οι καταστάσεις φαίνονται πιο περίπλοκες απ’ ότι είναι. Ο Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος σήμερα και μέχρι τις 6/12 μπορεί να υπάρξει κάποια σύγχυση και πιθανώς απογοήτευση.

Αν την χρησιμοποιήσεις σαν μαθησιακή εμπειρία, θα βρεθείς σε μια καλύτερη θέση από αυτήν στην οποία είσαι τώρα. Μια μικρή κρίση πίστης μπορεί να συμβεί αυτή τη βδομάδα. Ωστόσο όσο η μέρα προχωρά, οι διελεύσεις δίνουν στη φωνή σου περισσότερη δύναμη και διαύγεια.

Λέων: Ο Ποσειδώνας γίνεται ανάδρομος σήμερα και αυτή η αλλαγή μπορεί να σε δυσκολέψει να κατανοήσεις τις συνθήκες μιας σχέσης, αλλά και ορισμένα οικονομικά ζητήματα που προκύπτουν. Ωστόσο ο ίδιος κύκλος που θα διαρκέσεις έως τις 6/12, είναι ιδιαίτερα χρήσιμος για εσένα. Χρειάζεσαι πρακτικές λύσεις και τώρα θα τις βρεις.

Εξερεύνησε τα κίνητρα πίσω από τις πράξεις σου, αλλά και τις πνευματικές ανάγκες σου, διατηρώντας μια πιο αποστασιοποιημένη θέση. Εάν υπάρχει μια απογοήτευση αυτές τις μέρες να ξέρεις ότι είναι προσωρινή και μπορεί να σε βοηθήσει να ανακατευθυνθείς σε μια πιο κατάλληλη για εσένα διαδρομή.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Περισσότερα Εδω

Προηγούμενο άρθροΜια υφυπουργός σε ειδική αποστολή
Επόμενο άρθροΒόλος: Άντρας έσερνε την πρώην σύντροφό του από τα μαλλιά – Στο Δικαστήριο συνεχίστηκε η διαμάχη τους