Ο υποψήφιος Δήμαρχος Βόλου, κ. Ν. Παπαπέτρους, κοινοποίησε στον λογαριασμό του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοίνωση για το περιστατικό ανάμεσα στον κ. Δημήτρη Κανελλή και τον κ. Αχιλλέα Μπέο.

Αναλυτικότερα η ανακοίνωση:

«Στον λόγο του «υπέρ του αδυνάτου» ο Λυσίας γράφει: καὶ γὰρ οἶμαι δεῖν, ὦ βουλή, τὰ τοῦ σώματος δυστυχήματα τοῖς τῆς ψυχῆς ἐπιτηδεύμασιν ἰᾶσθαι, [καλῶς]. Το οποίο σε μεταφράζεται από τον Γιάννη Κορδάτου ως εξής: «Διότι έχω την γνώμην, κύριοι βουλευταί, ότι τα σωματικά ελαττώματα θεραπεύονται μέχρις ενός βαθμού με τα ψυχικά προτερήματα».

Ο σπουδαίος αρχαίος ρήτορας μας μαθαίνει κάτι πολύ επίκαιρο, ότι αν έχει κάποιος καλλιέργεια ψυχής υπερκεράζει και τις όποιες σωματικές δυσκολίες αντιμετωπίζει. Και αντιστρόφως όποιος διαλέγει να κάνει χοντροκομμένες και κακοήθεις επιθέσεις με βάση μια σωματική δυσκολία τότε μάλλον δεν διαθέτει καλλιέργεια ψυχής.
Η κοινωνία για την οποία αγωνιζόμαστε δεν κάνει διακρίσεις με βάση την υγεία, την αρτιμέλεια, την σωματική διάπλαση. Και όταν καταγράφουμε τέτοιες θα τις καταδικάζουμε με όλη τη δύναμη της φωνής μας. #Με_τον_Δημήτρη λοιπόν χωρίς αστερίσκους».

Προηγούμενο άρθροΗ θρυλική παράσταση του Γ. Καπουτζίδη «Όποιος θέλει να χωρίσει…να σηκώσει το χέρι του!» στις 25 Ιουλίου στον Βόλο
Επόμενο άρθροΣε εξέλιξη η κατασκευή κλειστού δικτύου για την άρδευση 1.100 στρεμμάτων σε Μακρυρράχη και Πουρί στο Πήλιο από την Περιφέρεια Θεσσαλίας